Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ανοιχτή Δημοπρασία για την ανάπλαση του κάστρου της Λήμνου

the roots web banners 06

Ανοιχτή Δημοπρασία για την ανάπλαση του κάστρου της Λήμνου
11.12.2014 | 17:51

Ανοιχτή Δημοπρασία για την ανάπλαση του κάστρου της Λήμνου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ανοιχτή Δημοπρασία για την κατασκευή του έργου «Ανάπλαση περιοχής Κάστρου» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Λήμνου.

Διαβάστε την αναλυτική διακήρυξη του Δήμου:

O Δήμος Λήμνου διακηρύττει ότι την 23η  Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. (λήξη παράδοσης των προσφορών) στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου (1ο όροφος Παπουτσίδειου κτιρίου – πλατεία ΟΤΕ), θα διεξαχθεί ανοιχτή Δημοπρασία με το σύστημα προσφοράς: με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης κατά ομάδες τιμών, πάνω σε συμπληρωμένο έντυπο οικονομικής προσφοράς της υπηρεσίας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 του Ν. 3669/2008 για την κατασκευή του έργου: «Ανάπλαση περιοχής Κάστρου».

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 232.000,00 € και αναλύεται σε:

Δαπάνη Εργασιών: 145.156,36 €

Γενικά έξοδα και Όφελος εργολάβου (Γ.Ε.+Ο.Ε.): 26.128,14 €

Απρόβλεπτα: {ποσοστού 15% επί της δαπάνης εργασιών και του κονδυλίου Γ.Ε. + Ο.Ε.} : 25.692,67 €

Πρόβλεψη Αναθεώρησης : 3.022,83 €

Φόρος Προστιθέμενης Αξίας : 32.000,00  €

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση, να παραλαμβάνουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (Διακήρυξη, Συγγραφή Υποχρεώσεων κ.λ.π.) από τα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Λήμνου (πληροφορίες: Σωτήρης Δημητράκας, τηλ.- Φάξ 22540-20055-20093) μέχρι και την 18-12-2014.

Εφόσον ζητηθούν εμπρόθεσμα χορηγούνται το αργότερο εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας από την υποβολή της αίτησης χορήγησης. Για την παραλαβή των τευχών, οι ενδιαφερόμενοι αναλαμβάνουν την αναπαραγωγή των τευχών με δική τους δαπάνη και επιμέλεια.

Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί κατά το εγκεκριμένο από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ υπόδειγμα τύπου Β.

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτές εργοληπτικές επιχειρήσεις που κατέχουν εργοληπτικά πτυχία:

1. Μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις:

α. Εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.Ε.Π.) που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του ΥΠ.Υ.ΜΕ.ΔΙ., εφόσον ανήκουν στην Α2τάξη πτυχίου και άνω  για έργα κατηγορίας ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ και Α1 τάξη πτυχίου και άνω για έργα κατηγορίας ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ.

β. Προερχόμενες από κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.) ή από κράτη που έχουν υπογράψει την συμφωνία για τις Δημόσιες Συμβάσεις (Σ.Δ.Σ.) του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (Π.Ο.Ε.), στα οποία τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον είναι εγγεγραμμένες στους καταλόγους αυτούς και σε τάξη και κατηγορία αντίστοιχη με τις καλούμενες του Ελληνικού Μητρώου Μ.Ε.Ε.Π.

γ. Προερχόμενες από ως ανωτέρω β΄ κράτη, στα οποία δεν τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον αποδεικνύουν ότι έχουν εκτελέσει έργα παρόμοια με το δημοπρατούμενο, από ποιοτική και ποσοτική άποψη.

2. Κοινοπραξίες Εργ. Επ. των παραπάνω περιπτώσεων α, β και γ σε οποιονδήποτε συνδυασμό μεταξύ τους, υπό τους όρους του άρθρου 16 παρ. 7 του Ν. 3669/08 (ΚΔΕ) (Κοινοπραξία στην ίδια κατηγορία) και υπό τον όρο ότι κάθε Εργοληπτική Επιχείρηση θα συμμετέχει στο κοινοπρακτικό σχήμα με ποσοστό όχι μικρότερο του 25% της καλούμενης κατηγορίας

3. Κοινοπραξίες εργοληπτικών επιχειρήσεων για την κάλυψη των διαφόρων κατηγοριών των  εργασιών του έργου υπό τους όρους της παρ. 3 του άρθρου 16 του Ν. 3669/08 (ΚΔΕ). Το ποσοστό συμμετοχής της κάθε επιχείρησης στο κοινοπρακτικό σχήμα προκύπτει από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας για την οποία αυτή συμμετέχει και δεν είναι απαραίτητο να αναγράφεται. Κατηγορία εργασιών με ποσοστό κάτω του 10% του προϋπολογισμού του έργου (χωρίς αναθεώρηση και Φ.Π.Α.), εφόσον δεν καλείται στη δημοπρασία, αθροίζεται στον προϋπολογισμό της μεγαλύτερης κατηγορίας.

4. Κοινοπραξίες εργοληπτικών επιχειρήσεων εγγεγραμμένων στην τάξη Α1 του Μ.Ε.Ε.Π. για έργα κατηγορίας ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ, με τις προϋποθέσεις της παρ. 10 του άρθρου 16 του ΚΔΕ (αναβάθμιση ορίου λόγω κοινοπραξίας).

Κάθε εργοληπτική επιχείρηση συμμετέχει είτε μεμονωμένα είτε ως μέλος ενός κοινοπρακτικού σχήματος. Κατά τα λοιπά εφαρμόζονται οι ισχύουσες διατάξεις για τη συμμετοχή εργοληπτικών επιχειρήσεων σε διαγωνισμούς για την κατασκευή Δημοσίων Έργων.

Η εγγύηση συμμετοχής στον διαγωνισμό ορίζεται σε 2% επί του προϋπολογισμού του έργου χωρίς το κονδύλι του Φ.Π.Α., δηλαδή 4.000,00 ΕΥΡΩ.

Ο χρόνος ισχύος της εγγυητικής θα είναι 6 μήνες και 30 ημέρες από την ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Η συνολική προθεσμία περάτωσης του έργου ορίζεται σε εκατόν είκοσι (120) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.                          

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό πρόγραμμα "Κρήτη & Νήσοι Αιγαίου 2007-2013" - “Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης”.

Προκαταβολή δύναται να χορηγηθεί.

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λήμνου.

Η δαπάνη δημοσίευσης της παρούσας βαρύνει τον Ανάδοχο του έργου.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel