Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ισχυρό ενδιαφέρον για τις άγονες γραμμές στον προσεχή διαγωνισμό, από Blue Star και MIG

banner roots

Ισχυρό ενδιαφέρον για τις άγονες γραμμές στον προσεχή διαγωνισμό, από Blue Star και MIG
04.10.2014 | 08:15

Ισχυρό ενδιαφέρον για τις άγονες γραμμές στον προσεχή διαγωνισμό, από Blue Star και MIG

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Σε τρεις μήνες θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για τις άγονες γραμμές μετά την «αποχώρηση» της ΝΕΛ, όπως αναφέρει σε άρθρο της η ιστοσελίδα Reporter.gr.

Προς το παρόν το κενό καλύπτεται για τις άγονες γραμμές του Βορείου Αιγαίου από την Hellenic Seaways, αλλά σύμφωνα με όσα προβλέπει η νομοθεσία εντός τριμήνου, όπως είναι ήδη γνωστό,  θα προκηρυχθεί διαγωνισμός για τις άγονες γραμμές προκειμένου να καλυφθεί το...κενό που αφήνει η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η ΝΕΛ ενώ κηρύχθηκε έκπτωτη από το υπουργείο Ναυτιλίας και η ανάθεση έγινε στην Hellenic Seaways, η ακτοπλοϊκή από την Μυτιλήνη προέβαλε ένσταση λέγοντας πως παρά ταύτα πληροί όλα τα κριτήρια για να διαχειριστεί και πάλι τις άγονες γραμμές.   

Σύμφωνα με την αγορά πάντως, η τύχη της ΝΕΛ έχει περάσει οριστικά στα χέρια των τραπεζών και συγκεκριμένα της Πειραιώς, η οποία επανειλημμένως έχει ζητήσει συγκεκριμένο business plan το οποίο θα πρέπει να τηρηθεί απαρέγκλιτα, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει με συνέπεια μέχρι τώρα.

Τέλος, το ενδιαφέρον για τις άγονες γραμμές παραμένει ισχυρό και από την πλευρά της Blue Star και των Επιχειρήσεων Αττικής που ελέγχονται από τον όμιλο της MIG του Α. Βγενόπουλου.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το