Σε μια κρίσιμη στιγμή για τη Χίο, που δοκιμάζεται από μεγάλες πυρκαγιές, το πλοίο AQUA BLUE της SEAJETS ενίσχυσε την εθνική προσπάθεια, μεταφέροντας χωρίς αμοιβή πυροσβεστικές δυνάμεις και οχήματα στο νησί.
Με δημόσια ανάρτησή του, ο πρώην Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης, αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Καραβασίλη, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο «με σπάνιο ήθος, αστείρευτη δοτικότητα και απίστευτη αγάπη για τη δουλειά του».
Ιερά Αγρυπνία θα τελεστεί την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025, από τις 20:00 έως τις 00:30, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Τριάδος Μύρινας, επί τη εορτή του Αγίου Αναργύρου Σαμψών του Ξενοδόχου.
Συστάσεις για έγκαιρη φυτοπροστασία κατά της 2ης γενιάς της Ευδεμίδας (Lobesia botrana) απευθύνει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λήμνου, καθώς η έναρξη της πτήσης της έχει ήδη παρατηρηθεί σχεδόν σε όλο το δίκτυο παγίδων του νησιού.
Ο άνθρωπος ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την ιστορία της τουριστικής ανάπτυξης της Λήμνου και την πορεία του ξενοδοχείου Lemnos Village, ο Δημήτρης Καραβασίλης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών!
Η Ιερά Μητρόπολη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου τίμησε επίσημα τον πατέρα Νεκτάριο Μπουλιτσάκη, ιερέα στις ενορίες Κοντιά και Πορτιανού, για την ψύχραιμη και καθοριστική του παρέμβαση από την οποία σώθηκε η ζωή ενός δίχρονου παιδιού!
Πέντε μετάλλια για τη Λήμνο στο κορυφαίο event του ελληνικού cheerleading!
Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση δύο μικρόσωμων καφέ κουταβιών που είχαν χαθεί από την περιοχή των Λύχνων.
Με σειρά επισκέψεων και συναντήσεων με εργαζόμενους και φορείς της Λήμνου, συνεχίστηκε την Παρασκευή 20 Ιουνίου η περιοδεία της βουλευτή του ΚΚΕ, Μαρίας Κομνηνάκα, στο νησί. Η βουλευτής, συνοδευόμενη από αντιπροσωπεία της Οργάνωσης Λήμνου του ΚΚΕ, συνομίλησε με εκπαιδευτικούς, υγειονομικούς και εργαζόμενους, αναδεικνύοντας τις διαχρονικές ελλείψεις και τα προβλήματα σε κρίσιμους τομείς όπως η Παιδεία, η Υγεία και οι μεταφορές.
Μια ξεχωριστή γευστική και εκπαιδευτική εμπειρία προσέφερε η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) Λήμνου, συμμετέχοντας σε διεθνή διαγωνισμό γαστρονομίας με ένα πιάτο που ενσωματώνει την αυθεντικότητα και τον γαστρονομικό πλούτο του νησιού.
Φιλοξενία ιστοσελίδας Operon