Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Καλά Νέα>>ΟΛΠ: Καλύτερη εταιρεία δημοσίου τομέα για 5η συνεχή χρονιά

banner roots

ΟΛΠ: Καλύτερη εταιρεία δημοσίου τομέα για 5η συνεχή χρονιά
06.02.2015 | 14:55

ΟΛΠ: Καλύτερη εταιρεία δημοσίου τομέα για 5η συνεχή χρονιά

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Καλά Νέα

Tιμητική διάκριση από τα επιχειρηματικά βραβεία «Χρήμα – Γεώργιος Ουζούνης 2014» ως η καλύτερη εταιρεία του δημόσιου τομέα για πέμπτη συνεχή χρονιά απέσπασε ο ΟΛΠ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα επιχειρηματικά βραβεία για εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών απονεμήθηκαν από τον δ/ντα σύμβουλο του Ομίλου Ελληνικά Χρηματιστήρια κ. Σωκράτη Λαζαρίδη, τον πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Κ. Μποτόπουλο, τον πρώην υπουργό Οικονομικών κ. Νίκο Χριστοδουλάκη, τον πρόεδρο & δ/ντα σύμβουλο της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών (ΕΘΕ) κ. Κ. Βολίκα, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΣΜΕΧΑ) κ. Κ. Κυρίτση και τον πρόεδρο της Ένωσης Εισηγμένων Εταιριών κ. Π. Δράκο.

Όπως επισήμανε ο κ. Κων/νος Ουζούνης του οικονομικού περιοδικού «Χρήμα», τα βραβεία απονέμονται μετά από ηλεκτρονική ψηφοφορία άνω των 1300 συνδρομητών, τα δώδεκα τελευταία χρόνια.
Μεταξύ των βραβευθέντων σε διαφορετικές κατηγορίες ήταν και οι εταιρείες ΟΤΕ, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΠΑΠ, Ελληνικά Πετρέλαια, Motoroil, ΤΙΤΑΝ, κλπ.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ κ. Γιώργος Ανωμερίτης: «ο ΟΛΠ Α.Ε, ο οποίος από το 2010 έχει μια συνεχή κερδοφορία, ακολουθεί μια μεταρρυθμιστική και εκσυγχρονιστική πορεία σε όλους τους τομείς δραστηριότητας του. Με τις κοινωνικές του αποφάσεις συμβάλει στη βελτίωση των σχέσεων του με τις πόλεις και τους πολίτες μέσω της ενίσχυσης κυρίως δράσεων πολιτισμού. Ο ΟΛΠ Α.Ε σε συνεργασία με διεθνείς φορείς και λιμάνια ενισχύει την ανταγωνιστικότητα του και βελτιώνει τη διεθνή του θέση».

 

Πηγή: thepaper.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το