Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Επέστρεψε από την Μυτιλήνη φορτωμένη πολύτιμη εμπειρία η Κ14 της ΑΕΛ

the roots web banners 06

Λήμνος: Επέστρεψε από την Μυτιλήνη φορτωμένη πολύτιμη εμπειρία η Κ14 της ΑΕΛ
29.03.2024 | 16:23

Λήμνος: Επέστρεψε από την Μυτιλήνη φορτωμένη πολύτιμη εμπειρία η Κ14 της ΑΕΛ

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Μετά τη διήμερη αγωνιστική  εξόρμηση στην Μυτιλήνη,  η Κ14 της ΑΕΛ επέστρεψε στη Λήμνο,  αποκομίζοντας πολλά οφέλη για το ποδοσφαιρικό  της μέλλον.

Ο απολογισμός μετά τα δύο πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια που έπαιξε με Αστέρα Νίκης και Οδυσσέα Ελύτη ήταν:

Μια ήττα 1-0 με τον πρωτοπόρο Αστέρα στο πρωτάθλημα υποδομών Κ14 της ΕΠΣ Λέσβου και μια ισοπαλία 4-4 με τον δεύτερο στην βαθμολογία Οδυσσέα.

Τα παιδιά της Κ14  της ομάδας μας,  απέκτησαν εμπειρίες και παραστάσεις που είναι σίγουρο ότι  θα φανούν χρήσιμες για τη μετέπειτα πορεία τους στο άθλημα. 

Ο προπονητής της ομάδας κος Οδυσσέας Μπακίτας μοίρασε πολλά συγχαρητήρια  στα παιδιά που συμμετείχαν στην αποστολή,  τόσο για την αγωνιστικότητα  τους, όσο και για την συμπεριφορά που επέδειξαν εντός και εκτός γηπέδου. 

Πολύτιμη η βοήθεια του μέλους της Διοίκησης κου Αργύρη Νταλαμπίρα, του προπονητή της Κ10 της Ακαδημίας κου Αντώνη Λάρδη και των συνοδών γονέων που ακολούθησαν την αποστολή.

Το ΔΣ της  Α.Ε. Λήμνου, εκφράζει τις δημόσιες ευχαριστίες της, στον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου  κο Κωνσταντίνο Μουτζούρη, για τη δωρεάν παραχώρηση λεωφορείων για όλες τις μετακινήσεις της ομάδας που πραγματοποιήθηκαν στο νησί της Λέσβου. 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το