Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>CRM για μεσιτικά γραφεία - Η εξέλιξη στα προγράμματα διαχείρισης ακινήτων

the roots web banners 06

CRM για μεσιτικά γραφεία - Η εξέλιξη στα προγράμματα διαχείρισης ακινήτων
14.06.2024 | 11:12

CRM για μεσιτικά γραφεία - Η εξέλιξη στα προγράμματα διαχείρισης ακινήτων

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Ένα μεσιτικό γραφείο μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα των διαδικασιών πωλήσεων και της εξυπηρέτησης πελατών με ένα σύγχρονο πρόγραμμα CRM. 

Παρακάτω, θα δούμε πώς τα σύγχρονα μεσιτικά CRM προγράμματα βοηθούν τις επιχειρήσεις.

Ένα μεσιτικό CRM επιτρέπει την καταγραφή και διαχείριση όλων των στοιχείων των πελατών, μαζί με τις προτιμήσεις τους και το ιστορικό των συναλλαγών τους. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να βοηθήσει τους μεσίτες να διατηρούν τα δεδομένα τους σε οργάνωση και να έχουν πρόσβαση σε αυτά όποτε θελήσουν, εύκολα και γρήγορα. Τα ειδικά φίλτρα ταξινόμησης, εύρεσης και οργάνωσης κάνουν την διαδικασία πολύ πιο εύκολη. Για παράδειγμα, αν κάποιος πελάτης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά μιας μοντέρνας κατοικίας στην Εκάλη, μπορεί ο μεσίτης όταν παρουσιαστεί η ευκαιρία, να του στείλει όλα τα στοιχεία του ακινήτου για να αποφασίσει αν θα προβεί σε αγορά.

Στην βάση δεδομένων του προγράμματος αλλά και στην ιστοσελίδα της εταιρείας που είναι συνδεδεμένη με το μεσιτικό CRM https://www.e-agents.gr/el/mesitiko-programma, καταχωρούνται όλα τα διαθέσιμα ακίνητα, με λεπτομερείς περιγραφές, φωτογραφίες, τοποθεσίες και τιμές. Η δυνατότητα αναζήτησης και φιλτραρίσματος των ακινήτων με βάση συγκεκριμένα κριτήρια, διευκολύνει την εύρεση του κατάλληλου ακινήτου για κάθε πελάτη.

Η διαχείριση των ραντεβού και η άμεση ενημέρωση των πελατών για αλλαγές ή καθυστερήσεις, γίνεται εύκολα από το ενσωματωμένο ημερολόγιο του CRM. Οι υπάλληλοι και οι μεσίτες θα μπορούν να βλέπουν τα ραντεβού τους, να παίρνουν υπενθυμίσεις και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για επικείμενες συναντήσεις.

Μέσα από ένα μεσιτικό πρόγραμμα διαχείρισης υπάρχει και η δυνατότητα αυτοματοποιημένων διαφημίσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, email ή SMS. Το σύστημα θα μπορεί να αποστέλλει μαζικά μηνύματα σε στοχευμένες λίστες πελατών, προωθώντας νέες αγγελίες ακινήτων ή προσφορές. Επίσης, θα μπορεί να διοχετεύσει τις καινούριες αγγελίες και σε άλλες ιστοσελίδες που ασχολούνται με την προώθηση ακινήτων.

Ο υπάλληλος και η ομάδα που μπορεί να οριστεί, θα μπορούν να παρακολουθούν και να έχουν τον έλεγχο ανά πάσα στιγμή, από την πρώτη κιόλας επαφή με τον πελάτη, μέχρι την ολοκλήρωση της αγοράς ή της ενοικίασης. Το πρόγραμμα μπορεί να διαχειρίζεται όλα τα έγγραφα και τις συμβάσεις με τους πελάτες και τους ιδιοκτήτες των ακινήτων διευκολύνοντας τη διαδικασία διεκπεραίωσης των αγοραπωλησίας.

Τα μεσιτικά CMR προγράμματα μπορεί να παρέχουν λεπτομερείς αναφορές και αναλύσεις δεδομένων για όλες τις δραστηριότητες του μεσιτικού γραφείου. Οι χρήστες μπορούν να δουν στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις πωλήσεις, τα έσοδα, την απόδοση των καμπανιών μάρκετινγκ και άλλα σημαντικά δεδομένα. Επίσης, η ενσωμάτωση εργαλείων για την επικοινωνία και τον συντονισμό μεταξύ των μεσιτών και άλλων υπαλλήλων του γραφείου, διευκολύνει τη συνεργασία και την ανταλλαγή πληροφοριών.

Ένα μεσιτικό CRM δίνει την δυνατότητα στην μεσιτική εταιρεία να έχει την δική της ιστοσελίδα, όπου οι πελάτες θα μπορούν να συνδεθούν και να δουν τις διαθέσιμες επιλογές που υπάρχουν στα ακίνητα. Οι χρήστες μπορούν μέσα από το σύστημα διαχείρισης να παρακολουθούν την πρόοδο των συναλλαγών τους και να επικοινωνήσουν με τον μεσίτη τους.

Τα σύγχρονα μεσιτικά CRM έχουν τη δυνατότητα ενσωμάτωσης άλλων εργαλείων, όπως πλατφόρμες διαφήμισης ακινήτων, λογιστικά προγράμματα και συστήματα πληρωμών. Αυτό δίνει την δυνατότητα βελτίωσης της συνολικής λειτουργικότητας του συστήματος.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

banner 300x250 superRunner thessaloniki GR

 

stenos400x400

 

youtube channel