Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Μένεις Λήμνο; Κέρδισε έως 40% στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου σου!
Μένεις Λήμνο; Κέρδισε έως 40% στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου σου!
21.09.2022 | 14:11

Μένεις Λήμνο; Κέρδισε έως 40% στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου σου!

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Όλοι βιώνουμε καθημερινά τις μεγάλες αυξήσεις σε όλα τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης:

Super market, καύσιμα, ενέργεια, κ.α. είναι μέσα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που κάθε μέρα βλέπουμε και πιο αυξημένες τις τιμές.

Τελευταία όμως – και ειδικά από τις αρχές Σεπτεμβρίου και έπειτα – βλέπουμε και την ασφάλεια αυτοκινήτου να έχει αυξηθεί!

Γιατί συμβαίνει αυτή η αύξηση στα ασφάλιστρα; Πως μπορεί να αντιμετωπιστεί και πως μπορείτε να επωφεληθείτε έως 40% στα ετήσια ασφάλιστρά σας;

Γιατί αυξάνονται οι τιμές στην ασφάλεια αυτοκινήτου

Οι τιμές στις ασφάλειες αυτοκινήτου αυξάνονται για αρκετούς λόγους. Αρχικά, οι τιμές είχαν μειωθεί αρκετά λόγω της καραντίνας 2 ετών και της μειωμένης κινητικότητας των οχημάτων.

Τώρα που έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα, τα ασφάλιστρα έχουν αρχίσει σιγά σιγά να επιστρέφουν κι αυτά στις κανονικές τους τιμές.

Έπειτα, με τον πληθωρισμό που βιώνουμε, οι ασφαλιστικές έκριναν απαραίτητο να αυξήσουν το κόστος της ασφάλισης, έτσι ώστε να είναι βιώσιμες και να μην είναι ζημιογόνες.

Τρίτον και τελευταίο, λόγω της παγκόσμιας κρίσης που διανύουμε τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων όπως και τόσα άλλα είδη έχουν αυξηθεί και αυτά σε μεγάλο βαθμό.

Φυσικά η αύξηση αυτή επηρεάζει άμεσα τα ασφάλιστρα καθώς οι ασφαλιστικές πληρώνουν το κόστος της επιδιόρθωσης κάθε αυτοκινήτου σε ένα ατύχημα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, η αύξηση των ασφαλίστρων ήταν επιτακτική ανάγκη για τις ασφαλιστικές εταιρείες τόσο στη βασική ασφάλιση όσο και στη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου ιδίων ζημιών.

Πως όμως μπορείτε να έχετε όφελος έως και 40% στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σας και να μην επηρεαστείτε από τις αναμενόμενες αυξήσεις;

Συγκρίνετε τιμές και αρκετές εταιρείες

Πριν αποφασίσετε σε ποια εταιρεία θα κάνετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, συγκρίνετε τιμές και παροχές από αρκετές διαφορετικές ασφαλιστικές.

Κάνοντας σύγκριση τιμών μπορείτε να έχετε μια καλύτερη εικόνα της ασφαλιστικής αγοράς και να βρείτε την πιο συμφέρουσα προσφορά.

Κι αντί να ψάχνετε μια-μια τις σελίδες των ασφαλιστικών εταιρειών για να βλέπετε τις τιμές, στο asfaleies24 μπορείτε να δείτε έως και 27 ασφαλιστικές εταιρείες με 1 μόλις κλικ!

Εισάγετε τα στοιχεία για την τιμολόγηση – δηλαδή στοιχεία οδηγού και στοιχεία οχήματος – και άμεσα βλέπετε τιμές από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες.

Πέρα από τις τιμές, μπορείτε να συγκρίνετε τις καλύψεις της κάθε εταιρείας καθώς και τις παροχές που διαθέτει το κάθε ασφαλιστικό πακέτο.

Αν σας ικανοποιεί κάποιο πακέτο, μπορείτε άμεσα σε 1 λεπτό να προχωρήσετε σε αγορά της ασφάλισης ενώ για τη βασική, υποχρεωτική ασφάλιση συνήθως δε χρειάζονται ούτε δικαιολογητικά (άδεια – δίπλωμα).

Πως θα εξοικονομήσετε έως και 40% στα ασφάλιστρά σας

Η online αγορά ασφάλειας αυτοκινήτου μπορεί να σας προσφέρει όφελος έως και 40%, όταν επιλέγετε τα ετήσια πακέτα ασφάλισης.

Στα συγκεκριμένα πακέτα η έκπτωση είναι ιδιαίτερα μεγάλη, ειδικά αν τα συγκρίνουμε με τα μηνιαία πακέτα.

Η ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου σας προσφέρει τη χαμηλότερη δυνατή τιμή ασφάλισης και επιπλέον σας αφαιρεί το άγχος της ανανέωσης κάθε λίγο και λιγάκι.

Έτσι, επιλέγοντας μια 12μηνη ασφάλεια πληρώνετε μια φορά το χρόνο, πετυχαίνετε την καλύτερη δυνατή τιμή και ξεγνοιάζετε!

Τέλος, στην 12μηνη ασφάλεια αυτοκινήτου υπάρχει και η δυνατότητα της εξόφλησης με έως 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα – έτσι μπορείτε να πληρώνετε μήνα μήνα τα ασφάλιστρά σας ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνεται την καλύτερη δυνατή τιμή της ετήσιας χρονικής διάρκειας που μπορεί να είναι ακόμα και με όφελος έως 40%!

Από που ξεκινάτε για ασφάλεια αυτοκινήτου στη Λήμνο με όφελος 40%

Στην ιστοσελίδα του asfaleies24 ξεκινάτε εισάγοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την έκδοση της προσφοράς σας.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα θα δείτε τις προσφορές των εταιρειών και άμεσα μπορείτε να προχωρήσετε στη δική σας ασφάλιση και να παραλάβετε το συμβόλαιο σε 1 λεπτό στο e-mail σας!

Υπάρχουν πλέον αρκετοί τρόποι για να εξοικονομήσουμε χρήματα από τα πάγια έξοδά μας, αρκεί να κινηθούμε έξυπνα και μεθοδικά.

Η σύγκριση τιμών και καλύψεων στην ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ένας τέτοιος τρόπος ο οποίος θα σας εξοικονομήσει δεκάδες χρήματα από την υποχρεωτική ασφάλιση του οχήματός σας!

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

seajets superRunner

 

youtube channel