Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Ποιος Light και ποιος Snik: Οι γιαγιάδες από την Κρήτη επέστρεψαν με gangsta διάθεση, το viral βίντεο κλιπ

banner roots

Ποιος Light και ποιος Snik: Οι γιαγιάδες από την Κρήτη επέστρεψαν με gangsta διάθεση, το viral βίντεο κλιπ
01.07.2022 | 08:48

Ποιος Light και ποιος Snik: Οι γιαγιάδες από την Κρήτη επέστρεψαν με gangsta διάθεση, το viral βίντεο κλιπ

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Οι τρομερές γιαγιάδες από την Κρήτη επιστρέφουν και αυτή τη φορά τα βάζουν με τους τράπερς. Στόχος τους είναι να διαφημίσουν το γλυκό μελιτζάνα που έχουν φτιάξει.

Οι γιαγιάδες από την Κρήτη γίνονται και πάλι viral και αρκετά χρόνια μετά την επιτυχία τους, το Cretan Survivor, οι μαυροφορεμένες γιαγιάδες επιστρέφουν. Πώς μπορούν όμως να αυξήσουν τις πωλήσεις του γλυκού μελιτζάνας; Αναζητώντας τρόπους, οι γιαγιάδες αποφασίζουν να φτιάξουν ένα βίντεο κλιπ που να μιλάει στη γλώσσα των νέων.
 
Το viral βίντεο κλιπ των γιαγιάδων από την Κρήτη
Όπως θα δείτε στο βίντεο, οι γιαγιάδες συγκεντρώνονται και πάλι στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου και προσπαθούν να βρουν ιδέες για να αυξήσουν τις πωλήσεις του γλυκού μελιτζάνα. Η ιδέα έρχεται και μοιάζει ιδανική: θα δημιουργήσουν τραπ. Όπως λένε και οι ίδιες, ποιος Snik και ποιος Light. Η γιαγιά Γιαννούλα και η γιαγιά Ροδάνθη φέρνουν την GANGSTA ατμόσφαιρα στα άλλοτε γραφικά, νυν επικίνδυνα σοκάκια της Κρήτης με αφορμή το απόλυτο γλυκό Μελιτζάνας! Τίποτα δεν μπορεί να τις σταματήσει!

Έτσι λοιπόν αποφασίζουν να φτιάξουν ένα βίντεο κλιπ αλλά η ζήλεια μεταξύ τους υπερισχύει και τα πράγματα ξεφεύγουν ανοίγοντας μια άνευ προηγουμένου μουσική βεντέτα για τα κέρδη του γλυκού και τα μάτια του μανάβη που θέλει να το εκμεταλλευτεί με κάθε τρόπο! Μια έκρηξη αισιοδοξίας από την Κρήτη που ελπίζουμε να απολαύσετε όσο και εμείς!
 
Το βίντεο κλιπ - ύμνος στο γλυκό μελιτζάνα δημιουργήθηκε ως προωθητικό της εκπομπής «Καλοκαίρι στον Νότο», που μεταδίδεται κάθε καλοκαίρι από τους σταθμούς Madness 95 (Lasithi), UP 92,9 (Heraklion), Hxos 94,2 (Rethimno) & Fresh Radio 105 (Chania). Η παγκρήτια ραδιοφωνική εκπομπή φέτος κλείνει 19 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό ραδιόφωνο και οι παραγωγοί Γιώργος Μπαλοθιάρης και Γωγώ Βερίγου, θέλησαν να ετοιμάσουν ένα εντυπωσιακό βίντεο για την πρεμιέρα.
 
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το