Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Νίκη στα ποδοσφαιρικά στοιχήματα; Εδώ είναι οι καλύτερες στρατηγικές

the roots web banners 06

Νίκη στα ποδοσφαιρικά στοιχήματα; Εδώ είναι οι καλύτερες στρατηγικές
24.02.2022 | 10:51

Νίκη στα ποδοσφαιρικά στοιχήματα; Εδώ είναι οι καλύτερες στρατηγικές

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Φυσικά, ένα από τα αθλήματα στα οποία ποντάρεις περισσότερο είναι το ποδόσφαιρο, το οποίο είναι πολύ δημοφιλές όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Διευκρινίζουμε αμέσως ότι η συμβουλή μας είναι κατάλληλη μόνο για όσους παίζουν με το σωστό Μέτρο και Πεποίθηση, χωρίς να έχουν κανενός είδους μανία, ή χειρότερα, πεποίθηση, να μπορούν να κερδίσουν άμεσα και εύκολα.

Θυμηθείτε, μάλιστα, ότι η βιασύνη δεν θα είναι ποτέ σύμμαχός μας, αλλά εχθρός, καθώς πολλές φορές οδηγεί σε λάθος αποτελέσματα χωρίς ενδελεχή μελέτη του εν λόγω παιχνιδιού. Φυσικά, η συμβουλή μας δεν ενδείκνυται καν για εκείνους που, λόγω της ψυχολογικής τους σύνθεσης, παίζουν στοίχημα γνωρίζοντας ότι χάνουν ή θεωρούν δεδομένο ότι οι προβλέψεις τους είναι απίθανες, και παίζουν χρήματα από σκέτους ενδοιασμούς. Στην πραγματικότητα, αν ξεκινήσετε από αυτή την υπόθεση, είναι δύσκολο να κερδίσετε, πρακτικά αδύνατο να κερδίσετε, επειδή από τα 100 αδύνατα στοιχήματα στα οποία έχετε στοιχηματίσει, έχετε λίγες πιθανότητες να κερδίσετε και, κατά συνέπεια, πάντα χάνετε.

 

Ωστόσο, ο τζόγος είναι δυνατός, αλλά μόνο εάν έχετε ένα αυγό φωλιάς, μια καλή νίκη πίσω σας που σας επιτρέπει να επενδύσετε τα χρήματα που κερδίζετε, όχι να επενδύσετε και να τα βγάλετε από τις τσέπες μας.

 

Στην πραγματικότητα, σε λίγα αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, δεν κερδίζεις πάντα χάρη στη λογική. Μπορείτε να μελετήσετε προβλέψεις για να στοιχηματίσετε στην 20Bet app Είσοδος, να αναλύσετε στατιστικά, να γνωρίζετε κάθε λεπτομέρεια της ομάδας, αλλά όταν μπείτε στο γήπεδο, ένα αυτογκόλ, ένα πέναλτι που δεν κατακυρώθηκε ή ένα γκολ που ακυρώθηκε άδικα μπορεί να είναι αρκετά για να ανατρέψει το αποτέλεσμα του αγώνα. στα υπέρ ή κατά μας.

 

Το να ακολουθείς τη συμβουλή μας, δεδομένης και της εμπειρίας μας σε αυτόν τον κόσμο, δεν σημαίνει να είσαι σίγουρος ότι θα βγάλεις χρήματα ή θα χάσεις κάποια, γιατί στο τέλος όλα θα είναι στο χέρι σου, γιατί θα είσαι ο μόνος που θα ερμηνεύει τις συμβουλές μας, αλλά και στα χέρια της τυχαιότητας ενός αθλήματος, που επίσης ακολουθείται σε όλο τον κόσμο (φανταστείτε πόσο βαρετό είναι αν κάθε χρόνο κερδίζει μόνο η ομάδα που ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα ή που έχει τους καλύτερους παίκτες, αν τελειώσουν όλοι οι αγώνες ακριβώς όπως τα bookmakers που προέβλεπαν!).

 

Σε πολλούς αυτό μπορεί να φαίνεται σαν τρελή συμβουλή, αλλά όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μερικές φορές μόνο εκείνοι που τολμούν να ρισκάρουν κερδίζουν!

Συμβουλές για βελτίωση

Πρώτα η μελέτη

Θα σας φανεί βαρετό, ίσως και αντίφαση, αλλά για να κερδίσετε και κατά συνέπεια να διασκεδάσετε με το στοίχημα θα πρέπει να μελετήσετε. Δεν μιλάμε φυσικά για πανεπιστημιακά θέματα, βαρετές εργασίες, αλλά περισσότερο για μια συνεχή σύγκριση με μια σειρά από ιστότοπους που προσφέρουν πολύ χρήσιμα εργαλεία για το στοίχημά σας.

 

Είναι γνωστό ότι το ποδόσφαιρο ή ο αθλητισμός γενικότερα, υπόκειται στην τύχη, αλλά το στοίχημα σε ένα αθλητικό γεγονός δεν θα είναι ποτέ σαν ξυστό. Υπάρχουν προηγούμενα για μελέτη, σχηματισμοί για ανάλυση, τακτικές επιπτώσεις για κατανόηση, όλα αυτά, πριν τοποθετήσετε το στοίχημα.

Η σημασία του "No Bet"

Παραδόξως, ένας άλλος σημαντικός τρόπος για να μάθεις να κερδίζεις είναι να μάθεις να μην παίζεις. Δεν υπάρχουν καθημερινά παιχνίδια που μπορεί να είναι εύκολο να προβλεφθούν, ή μερικές φορές υπάρχουν τόσα πολλά που υπάρχει φρενίτιδα για να παίξετε και στοιχηματίζονται πολλά χρήματα.

 

Μάθετε επίσης να περιορίζετε τον εαυτό σας, ακόμα κι αν προέρχεστε από μια αρνητική περίοδο (μπορεί να συμβεί), στην πραγματικότητα, ειδικά σε αυτές τις περιόδους, γιατί κάθε αγώνας μπορεί να αισθάνεται σαν το χάσμα, την πρώτη μιας μεγάλης σειράς νικών, αλλά στο τέλος θα μπορούσε να είναι άλλο ένα.ψευδές βήμα.

Διαχείριση του προϋπολογισμού

Για να μάθουμε πώς να διαχειριζόμαστε καλύτερα τον στοιχηματικό μας προϋπολογισμό, τον οποίο θυμόμαστε, είναι καλύτερο να υπολογίζουμε εβδομαδιαία ή μηνιαία, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τρεις όρους. Bankroll, Stake και Trust.

 

Bankroll, όρος δανεισμένος από τον κόσμο των οικονομικών, κεφάλαιο που επενδύθηκε αρχικά για να μην κινδυνεύσει να ξεμείνει από χρήματα (π.χ.: 100 ευρώ). Το στοίχημα είναι το μέγιστο ποσό που μπορεί να παίξει σε ένα μόνο στοίχημα, διαφέρει από παίκτη σε παίκτη, κατά συνέπεια από την εμπειρία του τελευταίου, για αρχάριους μπορεί να κυμαίνεται από 1% έως το πολύ 5% του bankroll.

Μέθοδος σχεδίασης

Μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους είναι η λεγόμενη μέθοδος ισοπαλίας, με έντονη στατιστική χροιά. Μέσα από μια προσεκτική μελέτη ενός πρωταθλήματος, επιλέγεται η ομάδα που έχει τη μεγαλύτερη τάση για ισοπαλία, θα δούμε επίσης τα ιστορικά προηγούμενα, τη θέση στην κατάταξη (είναι γνωστό ότι μια ομάδα που έχει καλό περιθώριο πλεονεκτήματος έναντι της ζώνης ασφαλείας, και δύσκολα μπορεί να φτάσει στη ζώνη της Ευρώπης είναι πιο πιθανό να ισοφαρίσει) και την περίοδο της πρόσφατης φόρμας, μετά την οποία η εστίαση είναι στην ισοπαλία.

 

Για παράδειγμα, η Τορίνο είναι πλέον η ομάδα που έχει ισοφαρίσει αρκετές φορές στο ιταλικό πρωτάθλημα την τρέχουσα σεζόν (8 στις 17). Σε αυτήν την περίπτωση, στοχεύουμε στην ισοπαλία της Toro στον επόμενο αγώνα, αν μαντέψουμε την πρόβλεψη, ο στόχος επιτυγχάνεται, εάν αντί να κερδίσει μία από τις δύο ομάδες, θα πρέπει να ποντάρουμε δύο φορές το στοίχημά μας στον επόμενο αγώνα του Τορίνο, προφανώς πάντα στην κλήρωση. .

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel