Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Πώς θα βρεις το τέλειο μονόπετρο: Όσα θα ήθελε να σου πει η καλή σου πριν την αγορά

banner roots

Λευκόχρυσο μονόπετρο Κ14 "Eternity Plus 025" / © JewelStories, 2021 Λευκόχρυσο μονόπετρο Κ14 "Eternity Plus 025" / © JewelStories, 2021
19.07.2021 | 11:12

Πώς θα βρεις το τέλειο μονόπετρο: Όσα θα ήθελε να σου πει η καλή σου πριν την αγορά

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Η περίοδος πριν από την πρόταση γάμου είναι αρκετά αγχωτική για τον άντρα, καθώς είναι λογικό να αναρωτιέται ποιο μονόπετρο θα αρέσει και θα ταιριάζει στην καλή του. Μαζί φυσικά με το άγχος για το πώς θα μπορέσει να βρει μια προσιτή οικονομικά λύση.

Οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν ιδέα από τα μονόπετρα και δυστυχώς δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να καταλήγουν με ένα δαχτυλίδι που δεν αρέσει στην καλή τους. Και αυτό είναι πρόβλημα, γιατί πολύ απλά είναι ΤΟ δαχτυλίδι, το οποίο μια γυναίκα θα φοράει για όλη της τη ζωή (καλώς εχόντων των πραγμάτων).

Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι να μπεις στο μυαλό της και να διαλέξεις ένα υπέροχο μονόπετρο που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Ρωτήσαμε τους ειδικούς στα γυναικεία κοσμήματα και φυσικά τα μονόπετρα από το JewelStories που έχουν έρθει σε επαφή με χιλιάδες ζευγάρια πριν και μετά την πρόταση γάμου και ξέρουν καλά τι ψάχνει μια γυναίκα.

Για να δούμε, λοιπόν, τι μπορείς να κάνεις, για να επιλέξεις ένα μονόπετρο που θα λατρέψει, χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία.

Τα διλήμματα

Όταν αρχίσεις να ψάχνεις μονόπετρο, θα δεις ότι υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές και μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, χρώματα, ποιότητες κλπ. Έτσι, θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που ίσως ούτε καν είχες σκεφτεί, όπως:

  • Μονόπετρο με ένα ή περισσότερα διαμάντια περιμετρικά του κεντρικού διαμαντιού;
  • Με λευκό, κίτρινο ή ροζ χρυσό;
  • Να επενδύσω στο μέγεθος του διαμαντιού (τα καράτια) ή σε άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά, όπως το χρώμα και η καθαρότητα;
  • Στρογγυλή ή τετράγωνη κοπή;

Πρόκειται για πολύ υποκειμενικά χαρακτηριστικά, στα οποία θα πρέπει να αποφασίσεις με βάση το προσωπικό σου γούστο αλλά κυρίως το γούστο της μέλλουσας γυναίκας σου. Εδώ είναι που δυσκολεύουν τα πράγματα. Στην ερώτηση, λοιπόν, πώς να διαλέξεις μονόπετρο με τόσες πολλές επιλογές, η απάντηση είναι διπλή. Τεράστια σημασία παίζει φυσικά το budget αφενός. Αφετέρου θα πρέπει να μάθεις τι αρέσει στην αγαπημένη σου.

monopetro mavro diamanti

Ροζ χρυσό μονόπετρο Κ18 "Eternity Premium Black 009" με μαύρο διαμάντι / © JewelStories, 2021

Τι θα ήθελε να σου πει εκείνη

Οι περισσότερες γυναίκες ξέρουν πάνω κάτω τι μονόπετρο τους αρέσει. Άλλες το φαντάζονται επιβλητικό με ένα μεγάλο διαμάντι ή πολλά γύρω γύρω. Αν η καλή σου θέλει γενικά να εντυπωσιάζει με τα κοσμήματά της, τότε μπορείς να επιλέξεις ένα μεγάλο διαμάντι (π.χ. 0,5 καράτια) σε μέτρια καθαρότητα και χρώμα, ώστε να ρίξεις την τιμή.

Άλλες θέλουν μια πιο εκκεντρική επιλογή έξω από τα συνηθισμένα. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείς να επιλέξεις ένα μονόπετρο με ροζ χρυσό ή με μαύρο διαμάντι.

Άλλες προτιμούν τα διακριτικά κοσμήματα που είναι άριστης ποιότητας. Τότε, σου προτείνουμε ένα μικρότερο διαμάντι (π.χ. 0,3 καράτια) άριστης καθαρότητας (VS1) και όσο πιο άχρωμο μπορείς να υποστηρίξεις (π.χ. χρώμα D, E ή F).

Πώς, όμως, θα καταλάβεις το γούστο της;

  • Σε ανύποπτο χρόνο, για παράδειγμα όταν βλέπετε μια σχετική ταινία, ρώτα την αν της αρέσει το δαχτυλίδι της πρωταγωνίστριας. Ή απλά πρόσεξέ την όταν σου μιλάει για αυτό (είναι πολύ πιθανό να το κάνει).
  • Ρώτα την κολλητή ή τη μαμά της. Πολλές γυναίκες έχουν συζητήσει σε κάποια φάση τι μονόπετρο τους αρέσει.
  • Παρατήρησε τα κοσμήματά της. Ποιο είναι το στυλ της; Ποιο δαχτυλίδι θα ταίριαζε καλύτερα με αυτά;
  • Πήγαινε μαζί της μια βόλτα στα μαγαζιά και περάστε από τη βιτρίνα ενός κοσμηματοπωλείου. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σου δώσει την κατάλληλη πληροφορία κοιτάζοντας αυτό ακριβώς το δαχτυλίδι που ονειρεύεται.

Όταν τελικά καταλάβεις τι ακριβώς αρέσει στην καλή σου, μπορείς να το βρεις ακριβώς όπως το θέλεις και σε πολύ προσιτές τιμές στο μεγαλύτερο e-shop κοσμημάτων JewelStories. Μάθε περισσότερα.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το