Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Ο Χρήστος Μάστορας έκανε τη β' δόση με AstraZeneca και υψώνει «τείχος αγάπης» στους αντιεμβολιαστές: «Ο φόβος σε δηλητηριάζει» [βίντεο]

banner roots

Ο Χρήστος Μάστορας έκανε τη β' δόση με AstraZeneca και υψώνει «τείχος αγάπης» στους αντιεμβολιαστές: «Ο φόβος σε δηλητηριάζει» [βίντεο]
07.07.2021 | 20:10

Ο Χρήστος Μάστορας έκανε τη β' δόση με AstraZeneca και υψώνει «τείχος αγάπης» στους αντιεμβολιαστές: «Ο φόβος σε δηλητηριάζει» [βίντεο]

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Ένα βίντεο 4 λεπτών ανήρτησε στο Instagram ο τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας, με το οποίο εκθέτει την άποψή του για τα εμβόλια, ενώ καλεί όσους τον ακολουθούν να εμβολιαστούν.

Ο frontman των «Μελισσών» ξεκαθαρίζει από το πρώτο δευτερόλεπτο πως δεν μιλά ως μέρος κάποιας διαφήμισης ή στο πλαίσιο κάποιας προπαγάνδας.
 
«Με αγάπη και χωρίς φόβο. Ας υψώσουμε το τείχος της αγάπης… Ο υγιής διάλογος είναι δεκτός, θεμιτός και επιθυμητός… Οι ύβρεις θα διαγράφονται και οι υβριστές θα μπλοκάρονται…», σημείωσε ο Χρήστος Μάστορας πλάι στην ανάρτησή του.
 
«Ελπίζω λοιπόν αυτά που θα πω να ξεκινήσουν έναν υγιή διάλογο κι όχι πόλεμο» είπε, και σημείωσε πως ο ίδιος ακινητοποιήθηκε τις τελευταίες μέρες εξαιτίας του φόβου.
 
«Ο φόβος σε δηλητηριάζει, σε κάνει να επιτίθεσαι ή να τρέπεσαι σε φυγή. Φοβήθηκα ότι αυτά που δούλεψα τόσο καιρό για να χτίσω δεν έχουν πια αξία, γιατί δεν θα μπορώ να τα μοιράζομαι», είπε.
 
Ο Χρήστος Μάστορας συνέχισε, υπενθυμίζοντας πως νόσησε από τον κορωνοϊό τον περασμένο Οκτώβριο και πως χθες έκανε τη δεύτερη δόση «του εμβολίου AstraZeneca, που ξέρω ότι δεν αγαπάτε πολύ».
 
«Έκανα το χρέος μου»
«Έκανα το χρέος μου όμως απέναντι σε μια κοινωνία που αιμορραγεί καθημερινά», συνέχισε ο Χρήστος Μάστορας. «Που σύντροφοι, γονείς και παιδιά δεν προλαβαίνουν να πουν ''αντίο'' σε αυτούς που φεύγουν, γιατί πολύ απλά δεν μπορούν. Φανταστείτε τον πόνο για κάποιον πριν πεθάνει και τον πόνο, αφού πεθάνει, γι’ αυτούς που θα μείνουν πίσω», συνέχισε.
 
Ο Χρήστος Μάστορας αναφέρθηκε στη συνέχεια σε όσους «θαρραλέα», όπως είπε, συμμετείχαν στις δοκιμές των εμβολίων.
 
«Τι γνώμη έχετε γι’ αυτούς που θαρραλέα παίρνουν μέρος στις δοκιμές. Είναι κορόιδα ή ήρωες; Αν δεν υπήρχαν αυτοί δεν θα είχαμε εμβόλια για κανέναν ιό. Θα πέθαιναν πολλά εκατομμύρια ανθρώπων. Μην ξεχνάτε ότι χάρη στα εμβόλια δεν έχουμε πολιομυελίτιδα ή ευλογιά, που θα μπορούσαν να θερίζουν ακόμη μικρά παιδιά», επισήμανε.
 
«Μην ξεχνάτε πως το 99% όσων εισάγονται στα νοσοκομεία στην Ελλάδα είναι ανεμβολίαστοι. To 99% όσων πεθαίνουν στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι. Έχουμε καταφέρει και έχουμε εμβολιαστεί πλήρως 4 εκατομμύρια άνθρωποι. Σε όλους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο», πρόσθεσε.
 
«Να σώσουμε ζωές απλά με ένα τσίμπημα»
«Έχουμε την ευκαιρία να σώσουμε ζωές απλά με ένα τσίμπημα στον ώμο. Ας δείξουμε το θάρρος που απαιτείται. Ας μην είμαστε μόνο για την πάρτη μας, μια φορά. Η ζωή θέλει θάρρος όχι φόβο», συνέχισε ο Χρήστος Μάστορας, προτρέποντας τους ακροατές του να κάνουν το εμβόλιο.
 
Ο ίδιος δηλώνει πως έκανε το εμβόλιο γιατί θέλει να ζει. «Δεν θέλω απλά να υπάρχω, θέλω να αγκαλιάζω, να φωνάζω, να γελάω και να ερωτεύομαι από κοντά. Χωρίς φόβο λοιπόν μη σπάσω είτε απ’ τον ιό είτε από τα σχόλια που μπορεί να προσπαθήσουν να με ρίξουν, υψώνω τείχος. Αυτό είναι το τείχος της αγάπης. Είναι ένα τείχος που σας καλώ να χτίσουμε μαζί, χωρίς φόβο», σημείωσε.
 
«Για μια φορά, ας πάμε μπροστά»
«Δεν είμαι οπαδός, δεν είμαι χρωματισμένος, δεν προωθώ καμιά πολιτική ατζέντα. Και θα ήταν ό,τι καλύτερο για όλους μας να έβλεπες όλη τη Βουλή ενωμένη σαν μια γροθιά να προσπαθεί να κάνει το σωστό, χωρίς να χρειάζονται οι όροι ''αριστερά'' και ''δεξιά''. Για μια φορά ας πάμε μπροστά. Εμένα μου είναι αδιάφορες οι καρέκλες. Δεν είναι όλα εξουσία και δεν είναι όλα πολιτική», συνέχισε ο Χρήστος Μάστορας.
 
«Αυτή η κρίσιμη στιγμή μας αφορά όλους. Γιατί όλοι είμαστε άνθρωποι και όλοι θέλουμε να ζούμε ελεύθεροι. Σκεφτείτε το, ψάξτε τις στατιστικές, κάντε τα μαθηματικά και αν δεν σας κάνουν πετάξτε τα και μαζί με αυτά πετάξτε και την άποψή μου. Με αγάπη», είπε κλείνοντας.
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Mastoras (@xmastoras)

Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το