Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Καραμπάχ - Μόλντε Προγνωστικά του Αγώνα 16/9/20

banner roots

Καραμπάχ - Μόλντε Προγνωστικά του Αγώνα 16/9/20
16.09.2020 | 12:58

Καραμπάχ - Μόλντε Προγνωστικά του Αγώνα 16/9/20

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Αναμέτρηση για τον 3ο Προκριματικό Γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Καραμπάχ να αντιμετωπίζει στην «AEK Αρένα» τη Μόλντε. Το ματς θα διεξαχθεί στις 20:00, κεκλεισμένων των θυρών. Η ομάδα που θα προκριθεί παίζε με τον νικητή από το ζευγάρι Φερεντσβάρος-Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

ΠΡΟΤΑΣΗ στο πάμε στοίχημα live με την Bet365. Διαβάστε την επιλογή μου στο Sentragoal.

ΚΑΡΑΜΠΑΧ: Ακάθεκτη συνεχίζει την πορεία της προς τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ η Καραμπάχ. Ξεκίνησε τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις από τον 1ο Προκριματικό Γύρο, στον οποίο κέρδισε με 4-0 τη Σίλεκς, ενώ στην επόμενη φάση ξεπέρασε το εμπόδιο της Σερίφ, παίρνοντας τη νίκη με 2-1. Παράλληλα ξεκίνησε και το πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν, όπου μετά το πέρας δύο αγωνιστικών μετρά ένα «τρίποντο» και μία ισοπαλία. Στα πέντε από τα έξι τελευταία της ματς έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες.

Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με τη Μόλντε.

ΜΟΛΝΤΕ: Όπως και η επερχόμενη αντίπαλός της, έτσι και η Μόλντε, ξεκίνησε το ευρωπαϊκό της «ταξίδι» από τον 1ο Προκριματικό Γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, στον οποίο απέκλεισε την Κουόπιο (5-0). Δυσκολεύτηκε στην επόμενη φάση κόντρα στην σλοβενική Τσέλιε, ωστόσο πήρε τη νίκη -με ανατροπή- με 1-2. Έχει να δώσει επίσημο ματς εδώ και δύο εβδομάδες, προέρχεται από την ήττα με 3-2 από τη Βίκινγκ στις 30/8 για τη 17η αγωνιστική της Ελιτσέριεν.

Εκτός οι Γκρέγκερσεν (αμυντικός), Μπγιόρνμπακ (αμυντικός) και Χάραλντσιντ (μπακ).

Δείτε όλες τις στοιχηματικες εταιριες με bonus και κάντε την επιλογή σας.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel