Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Κίνητρο και... καρφωτά ταμείο!

banner roots

Κίνητρο και... καρφωτά ταμείο!
29.11.2018 | 12:34

Κίνητρο και... καρφωτά ταμείο!

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Σειρά την Πέμπτη παίρνει το Europa League στο κουπόνι να μας απασχολήσει, με τη φάση των ομίλων να οδεύει στο τέλος της και το ενδιαφέρον να κορυφώνεται. Εμείς θα πάμε με το κίνητρο καρφωτά στα σημεία, για να πληρωθούμε από τη novibet.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μαρσέιγ

Τρελαίνει κόσμο φέτος η Άιντραχτ. Όχι μόνο δεν επηρεάστηκε από την διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά με τη νίκη της με σκορ 3-1 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ -σε συνδυασμό με τις γκέλες των αντιπάλων της- βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση της Μπουντεσλίγκα. Το ίδιο εξαιρετική είναι η παρουσία της και στο Europa League, όπου μετά και το 3-2 στην Κύπρο επί του Απόλλωνα, έχει κάνει το 4/4. Στο αντίποδα, η Μαρσέιγ έρχεται από τη νίκη με σκορ 3-1 στο Αμιάν και πάει με ψυχολογία στη Φρανφκούρτη. Δεν κυνηγάει πάντως τίποτα, αφού μετά και την ήττα στη Ρώμη από τη Λάτσιο με σκορ 2-1, μόνο με θαύμα απόψε θα παραμείνει «ζωντανή» για την πρόκριση. Οι Γερμανοί αντιμετωπίζουν σαν... γιορτή το σημερινό παιχνίδι, την ώρα που η Ολεμπίκ είναι αδιάφορη. Από τα «δυνατά» σημεία της ημέρας ο άσος και θα τον τιμήσουμε.

Red Bull Σάλτσμπουργκ – Λειψία

Κυνηγάει το αήττητο στο πρωτάθλημα η Σάλτσμπουργκ, η οποία έρχεται από το 4-0 επί της Χάρτμπεργκ. Σκορ που πάντως, διαμορφώθηκε στην επανάληψη. Βρίσκεται ήδη στο +12 από τη δεύτερη θέση και δείχνει πως είναι μάλλον απίθανο να χάσει και φέτος το πρωτάθλημα. Ίδια η εικόνα της και στο Europa League, όπου έχει το απόλυτο, με πιο πρόσφατο παιχνίδι το εντυπωσιακό 5-2 στην έδρα της Ρόζενμποργκ. Από την άλλη, η Λειψία έρχεται από την δεύτερη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα, με σκορ 1-0 στο Βόλφσμπουργκ. Παρουσιάζει μεγάλη σταθερότητα φέτος, ενώ την ενδιαφέρει η διοργάνωση. Ωστόσο, στο τελευταίο της παιχνίδι ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της Σέλτικ και περιέπλεξε την κατάσταση. Θα έχει τη συμπαράσταση περίπου 2.500 οπαδών της απόψε. Δεν έχει λόγω να της το χαλάσει η Σάλτσμπουργκ και «χτυπάμε» το διπλό.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel