Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Στήριγμα οι «σίτιζενς» και τα γκολ της Γιουνάιτεντ!

banner roots

Στήριγμα οι «σίτιζενς» και τα γκολ της Γιουνάιτεντ!
27.11.2018 | 13:53

Στήριγμα οι «σίτιζενς» και τα γκολ της Γιουνάιτεντ!

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Ημέρα... Champions League η Τρίτη και τα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, είναι αυτά που «κλέβουν» την παράσταση στο κουπόνι της ημέρας. Με τη φάση των ομίλων να ολοκληρώνεται, υπάρχει αρκετά μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε πως θα πληρωθούμε.

Λυών – Μάντσεστερ Σίτι

Πήρε νίκη που την χρειαζόταν στο εντός έδρας ντέρμπι μίσους την Παρασκευή, επικρατώντας με σκορ 1-0 της Σεντ Ετιέν. Ανάσα τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και ενώ παραμένει το περίεργο κλίμα στη Λυών. Σε κάθε περίπτωση, της παρουσιάζεται μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία απόψε, να κάνει αποφασιστικό βήμα για τους «16». Πιο κοντά στο ενδεχόμενο να το καταφέρει, βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι που τρέχει σερί τριών νικών στον όμιλο, με τελευταία το εμφατικό 6-0 επί της Σαχτάρ. Σε τρελή φόρμα οι «πολίτες», που έρχονται από το εντυπωσιακό 4-0 επί της Γουέστ Χαμ. Αν επαναλάβουν μια από τις πρόσφατες εμφανίσεις τους, δύσκολα θα γλυτώσει την ήττα η Ολεμπίκ. Πάμε με το διπλό σε combo με το over 2.5.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιουνγκ Μπόις

Συνεχίζει τα σκαμπανεβάσματα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έρχεται από το εντός έδρας 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας. Δεν είχε κακή εικόνα, ήταν όμως άτυχη και παρέμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη. Την ίδια ώρα βέβαια, στην Ευρώπη έχει κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση, ενώ προέρχεται από το 2-1 επί της Γιουβέντους μέσα στο Τορίνο. Στον αντίποδα, πολύ πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τη Γιούνγκ Μπόις, η οποία μάλλον θα περιοριστεί στα εγχώρια. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 3-1 από τη Βαλένθια και παρέμεινε στον πάτο με ένα βαθμό. Τουλάχιστον, στην Ελβετία έρχεται από το δύσκολο 1-0 επί της Λουγκάνο, ενώ βρίσκεται στο +16 από τη Βασιλεία. Ξεκάθαρο φαβορί η Γιουνάιτεντ, σε ένα ματς πάντως που θεωρούμε πολύ πιθανό να έχει γκολ εκατέρωθεν. Για αυτό θα πάρουμε το αμφίσκορο από τη winmasters.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το