Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Η ανάλυση του Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης από το Foxbet

banner roots

Η ανάλυση του Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης από το Foxbet
08.11.2018 | 19:05

Η ανάλυση του Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης από το Foxbet

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Ερχόμενη από τη νίκη επί της Ζαλγκίρις, η Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει σήμερα στο Ισραήλ, για να αντιμετωπίσει την πάντα υπολογίσιμη εντός έδρας Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πλαίσιο της Euroleague. Τι κρατάμε στο στοίχημα μπάσκετ και ποια είναι η εκτίμηση του Foxbet;

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Με τέσσερις ήττες στα πέντε πρώτα ματς, όσο και αν πάλεψε και στις τέσσερις, το πρόσιμο δεν μπορεί παρά να είναι αρνητικό για την «ομάδα του λαού». Εναντίον της Μπαρτσελόνα πίεσε τον Ουίλμπεκιν να παίξει αλλά αυτός ήταν ωσεί παρόντας ενώ τραυματίστηκε και ο Ταρίκ Μπλακ ο οποίος δεν υπολογίζεται για το ματς με τη «βασίλισσα» όπως άλλωστε και ο μόνιμα απόντας Τζέρεμι Πάργκο. Το μόνο θετικό είναι η απόκτηση του πρώην ΝΒΑερ Ραμόν Σέσιονς ο οποίος πήγε στο Ισραήλ τη Δευτέρα και λογικά θα ντεμπουτάρει αφού υπάρχει λειψανδρία. Στο πρωτάθλημα έχασε και από τη Γκαλίλ δεχόμενη σχεδόν 100 πόντους δείγμα της έλλειψης χημείας.

Ρεάλ Μαδρίτης

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τη Ρεάλ προκειμένου να ανατρέψει το εις βάρος της -18 από τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας και να νικήσει και με άνεση. Το έχουμε επισημάνει πολλές φορές από την αρχή της σεζόν. Είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο βάθος, με 14 παίκτες πρώτης γραμμής που μπορεί να τους ξεκουράζει όποτε θέλει. Θα πει κάποιος «μα έχασε από την Ανδόρα εντός έδρας στο πρωτάθλημα». Δεν μπορεί να κερδίζει παντού και πάντα αφού δεν είναι λογικό να έχει συνεχώς την ίδια απόδοση. Άλλωστε η ήττα αυτή στην ACB δεν πρόκειται να την επηρεάσει στο τέλος της κανονικής περιόδου μιας και δύσκολα θα χάσει την πρωτιά.

Εκτίμηση

Οι απουσίες της Μακάμπι είναι πολλές και σημαντικές (Πάργκο, Μπλακ). Ακόμη και αν παίξει ο Ουίλμπεκιν (το πιθανότερο) δεν θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και η Ρεάλ δύσκολα θα υποστεί δεύτερη σερί ήττα μετά από αυτή με την Ανδόρα στην ισπανική λίγκα.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το