Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Ποια είναι η Λιάνα Τσολερίδου, η μητέρα του αστυνομικού που έβγαλε το πανό στην Κοζάνη

banner roots

Ποια είναι η Λιάνα Τσολερίδου, η μητέρα του αστυνομικού που έβγαλε το πανό στην Κοζάνη
07.02.2013 | 17:02

Ποια είναι η Λιάνα Τσολερίδου, η μητέρα του αστυνομικού που έβγαλε το πανό στην Κοζάνη

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Η Λιάνα Τσολερίδου, μητέρα 22χρονου αστυνομικού, στάθηκε ανάμεσα στον αστυνομικό κλοιό των ΜΑΤ και τους περίπου 50 αντιεξουσιαστές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια της Κοζάνης, προκειμένου να συμπαρασταθούν στους τέσσερις συλληφθέντες για τη ληστεία του Βελβεντού Κοζάνης.

 Η 45χρονη Λιάνα Τσολερίδου έβγαλε από την τσάντα της ένα αυτοσχέδιο πανό με το μήνυμα «Και οι ασυνομικοί έχουν μάνες» και αμίλητη το έστρεψε προς τους αντιεξουσιαστές. Παρέμεινε αμίλητη και όταν εκείνοι άρχισαν να τη βρίζουν και να φωνάζουν συνθήματα εναντίον των αστυνομικών. Τότε ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων την απομάκρυνε για να μην οξυνθούν περισσότερο τα πνεύματα.

«Δεν ήθελα να στείλω κάποιο πολιτικό μήνυμα, απλώς ένοιωσα την ανάγκη να απαντήσω με κάποιο τρόπο στους γονείς των συλληφθέντων που δήλωσαν ότι είναι υπερήφανοι γι'αυτούς. Κι εγώ είμαι υπερήφανη για το παιδί μου που είναι περίπου συνομήλικος των συλληφθέντων, είναι 22 ετών και αστυνομικός» είπε στα Νέα η Λιάνα Τσολερίδου.

Η κυρία Τσολερίδου είναι μητέρα 4 παιδιών, ο σύζυγός της είναι αγρότης ενώ η ίδια έχει φορτηγό με το οποίο μεταφέρει, εδώ και δέκα χρόνια, για λογαριασμό της ΔΕΗ τέφρα στα παλιά ορυχεία.

Κατοικεί στον Αγιο Δημήτριο, ένα μικρό χωριό δίπλα στο εργοστάσιο της Πτολεμαϊδας.

Στην Κοζάνη κατέβηκε χθες για μια προσωπική της υπόθεση στα Δικαστήρια. Είδε στην τηλεόραση τις μητέρες των ληστών του Βελβεντού να υπερασπίζονται τα παιδιά τους και αποφάσισε να γράψει ένα πανό και να το δείξει στους αντιεξουσιαστές.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel