Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Έσπασε παράθυρο σε πτήση από Θεσσαλονίκη για Μόναχο, τραυματίστηκε επιβάτης που τον τράβηξε ο αέρας

AquaBlue WebBanner 750x150 from970

Apothiki Workshops Banner2 750

Έσπασε παράθυρο σε πτήση από Θεσσαλονίκη για Μόναχο, τραυματίστηκε επιβάτης που τον τράβηξε ο αέρας
10.07.2026 | 09:30

Έσπασε παράθυρο σε πτήση από Θεσσαλονίκη για Μόναχο, τραυματίστηκε επιβάτης που τον τράβηξε ο αέρας

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα
Προκλήθηκε αποσυμπίεση της καμπίνας και έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου - Το αεροσκάφος επέστρεψε στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Περιπέτεια στον αέρα το πρωί της Παρασκευής για επιβάτες πτήσης της Ryanair από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης προς το Μόναχο

Όπως κατήγγειλε επιβάτιδα της πτήσης στο rthess.gr, στη διάρκεια της πτήσης ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και έσπασε ένα παράθυρο του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με την καταγγελία προκλήθηκε αποσυμπίεση της καμπίνας, συνεπιβάτες κρατούσαν έναν 61χρονο Σέρβο που καθόταν δίπλα στο σπασμένο παράθυρο και τον τραβούσε ο αέρας ενώ παράλληλα έπεσαν οι μάσκες.

Κατά την καταγγελία ο πιλότος άλλαξε πορεία και επέστρεψε το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αλλοδαπός επιβάτης που καθόταν δίπλα στο παράθυρο που έσπασε, παρελήφθη από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» με κάκωση αυχένα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την ίδια πτήση μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης και μια  έγκυος στην οποία έγινε υπέρηχος και αποχώρησε καθώς δεν εντοπίστηκε κάτι ανησυχητικό.

 

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel