Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Θύμα ξυλοδαρμού στις φυλακές Κασσαβέτειας ο 16χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα 17χρονο στις Σέρρες
Θύμα ξυλοδαρμού στις φυλακές Κασσαβέτειας ο 16χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα 17χρονο στις Σέρρες
21.01.2026 | 10:58

Θύμα ξυλοδαρμού στις φυλακές Κασσαβέτειας ο 16χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα 17χρονο στις Σέρρες

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Επίθεση από συγκρατούμενούς του δέχτηκε στις φυλακές Κασσαβέτειας ο 16χρονος που κατηγορείται για τον θανάσιμο τραυματισμό του 17χρονου στις Σέρρες.

Όπως αναφέρει το gegonotanews, το βράδυ της περασμένης Δευτέρα, γύρω στις 21:30, 11 κρατούμενοι στη δυτική πτέρυγα 821, ηλικίας 15-18 χρονών, χτύπησαν και βασάνισαν τον 16χρονο. Μάλιστα, φέρονται να τον μαστίγωσαν με ηλεκτρικό καλώδιο.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπως και οι υπόλοιποι κρατούμενοι που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο, και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επέστρεψαν στην φυλακή.

Όπως έγινε γνωστό, οι ανήλικοι κρατούμενοι έβαλαν φωτιά στα στρώματα, με αποτέλεσμα πυκνοί καπνοί να πνίξουν τον θάλαμο και κάποιοι από αυτούς να παρουσιάσουν συμπτώματα λιποθυμίας.

Στο σημείο έφθασαν ταχύτατα πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα, που κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο πριν επεκταθεί.

Η φωτιά συνδέεται με διαμαρτυρίες για τις συνθήκες κράτησης -Είχε προηγηθεί η συμπλοκή

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εμπρησμός συνδέεται με διαμαρτυρίες για τις συνθήκες κράτησης, ενώ είχε προηγηθεί η συμπλοκή.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η φωτιά να προκλήθηκε από δύο ανήλικους με αναπτήρα και σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό και φθορά.

Παράλληλα, γίνεται έρευνα για τους υπαίτιους του ξυλοδαρμού του 16χρονου, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

 

stenos pccom

xrysafi400

pantelaroudis

youtube channel