Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στην περιοχή του Καματερού.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρωί της Τρίτης (21/10) η «Κοινωνία Ώρα MEGA», το όχημα ανήκει σε αστυνομικό τμήμα της Δυτικής Αττικής, ενώ για το συμβάν έχει ήδη διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Υπενθυμίζεται, όπως έγραψε χθες το iefimerida.gr, ο οδηγός του περιπολικού έχει ταυτοποιηθεί. Υπηρετεί στο Γ' Τμήμα ΒΑ Αττικής και, τη στιγμή του περιστατικού, βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και εκτός του τομέα αρμοδιότητάς του.
Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός με το ψυγείο
Ο αστυνομικός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ το αποτέλεσμα της ΕΔΕ θα κρίνει αν θα του επιβληθούν πειθαρχικές κυρώσεις, καθώς οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι η μεταφορά δεν σχετιζόταν με υπηρεσιακή ανάγκη.
Στο βίντεο διακρίνεται ότι το ψυγείο δεν είναι ασφαλισμένο στο πορτ μπαγκάζ, γεγονός που έχει προκαλέσει σχόλια. Στη λεζάντα του βίντεο, που έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναγράφεται η φράση «Το περιπολικό δεν είναι ταξί», αναφορά στη φράση που είχε ακουστεί από τηλεφωνητή της Άμεσης Δράσης στην άτυχη Κυριακή Γρίβα, λίγο πριν τον τραγικό θάνατό της από τον πρώην σύντροφό της έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.
Πηγή: protothema.gr