Στην σοκαριστική αυτή καταγγελία προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Διευθυντής του γυμνασίου, ο οποίος και πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος Ναυπακτίας .
Σύμφωνα με την καταγγελία, 13χρονος μαθητής της β γυμνασίου, δημιουργούσε μέσω της εν λόγω εφαρμογής γυμνές φωτογραφίες μαθητριών, δείχνοντας τες σε άλλους μαθητές του σχολείου.
Μάλιστα στα πλαίσια της προανάκρισης ενώπιον των Αστυνομικών κατέθεσε και ο πατέρας κοριτσιού ο οποίος κατήγγειλε ότι ανάμεσα στις μαθήτριες αυτές ήταν και η 13χρονη κόρη του.
Εφτιαχναν τις φωτό και τις έστελναν σε συμμαθητές τους
Όπως προέκυψε από την έρευνα, τον τελευταίο μήνα, ο 13χρονος μαζί με ακόμα έναν συμμαθητή του, μέσω εφαρμογής, έφτιαχναν τέτοιες φωτογραφίες, με τα πρόσωπα δηλαδή μαθητριών αφαιρώντας τα ρούχα και τις έστελναν και σε άλλα παιδιά.
Μάλιστα ο ένας από τους δυο, αν και τόσο μικρός, ήταν και μέλος σε ομάδα στο telegram εκεί όπου διακινούνταν πορνογραφικό υλικό κοριτσιών και γυναικών .
Η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανήλικων, παραμέληση της εποπτείας ανήλικου, εκδικητική πορνογραφία και λοιποί ειδικοί ποινικοί νόμοι.
Πηγή: iefimerida.gr