Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Ασφυκτική η κατάσταση στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης -Γκρεμίζουν τοίχους για να φτιάξουν ΜΕΘ

banner roots

Ασφυκτική η κατάσταση στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης -Γκρεμίζουν τοίχους για να φτιάξουν ΜΕΘ
27.11.2020 | 13:54

Ασφυκτική η κατάσταση στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης -Γκρεμίζουν τοίχους για να φτιάξουν ΜΕΘ

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Δραματική είναι η κατάσταση στο πανεπιστημιακό γενικό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 93 ασθενείς με κορωνοϊό, εκ των οποίων οι 71 σε μονάδες Covid-19, οι 18 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και οι υπόλοιποι τέσσερις στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων.

Ταυτόχρονα στο νοσοκομείο διακομίζονται καθημερινά βαριά περιστατικά από όλη την Περιφέρεια. Λόγω της δύσκολης κατάστασης, διοίκηση και γιατροί του νοσοκομείου πήραν την απόφαση να δώσουν εντολή για γκρέμισμα τοίχων προκειμένου να δημιουργηθεί μια ακόμη πτέρυγα ΜΕΘ, οκτώ κλινών.
 
«Ελπίζω ο Θεός να μας λυπηθεί», λέει ο καθηγητής Θεοδόσης Μπιρμπίλης, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα inkomotini.news. «Τοίχοι πέφτουν για νέα ΜΕΘ 8 κλινών από το πουθενά, πίεση από παντού για ασθενείς με Covid-19, νέο ρεκόρ κρουσμάτων σε γειτονικές πόλεις, και καθημερινά, εγκεφαλικά επεισόδια από ραγέντα ανευρύσματα εγκεφάλου και καρκίνοι», προσθέτει.
 
Σημειώνεται ότι προ είκοσι ημερών στο πανεπιστημιακό γενικό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης είχε στηθεί πτέρυγα ΜΕΘ με έξι κλίνες μέσα σε ένα 24ωρο.
 
Πηγή: iefimerida.gr
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το