Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Από την Αχαΐα ξεκινά την προσπάθεια διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας | Επισκέψεις και ομιλία

banner roots

Από την Αχαΐα ξεκινά την προσπάθεια διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας | Επισκέψεις και ομιλία
14.10.2019 | 08:55

Από την Αχαΐα ξεκινά την προσπάθεια διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας | Επισκέψεις και ομιλία

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Από τον νομό Αχαΐας ξεκινά η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα με σκοπό την διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην πρωθυπουργός, θα βρεθεί σε περιοχές του νομού σήμερα και αύριο, «στο πλαίσιο του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του κόμματος.

Ποιες περιοχές θα επισκεφτεί ο Τσίπρας
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ. Τσίπρας θα επισκεφτεί σήμερα την Ακράτα, το Αίγιο, τον Σκιαδά Τριταίας και τελευταία την πόλη της Πάτρας.

Την Τρίτη, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο παράρτημα του ΚΕΘΕΑ στην Πάτρα, ενώ θα συναντηθεί στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, με το προεδρείο του Συλλόγου και την πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Βενετσιάνα Κυριαζοπούλου. Βασικό θέμα συζήτησης στην συνάντηση είναι η ακύρωση της ίδρυσης Νομικής Σχολής στη Πάτρα από την κυβέρνηση, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας θα επισκεφτεί την Κάτω Αχαΐα, ενώ στις 7:30 το βράδυ θα συμμετέχει σε εκδήλωση για την διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, η οποία θα γίνει στην Πλατεία Τριών Συμμάχων.

Πηγή: iefimerida.gr 

 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το