Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Παιδοκτόνος στην Πετρούπολη: Ντρεπόμουν να ζητήσω βοήθεια, ήμουν η χοντρή του σχολείου

banner roots

Παιδοκτόνος στην Πετρούπολη: Ντρεπόμουν να ζητήσω βοήθεια, ήμουν η χοντρή του σχολείου
07.10.2019 | 13:45

Παιδοκτόνος στην Πετρούπολη: Ντρεπόμουν να ζητήσω βοήθεια, ήμουν η χοντρή του σχολείου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Μετανιωμένη δήλωσε στο δικαστήριο η 19χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του μωρού της στην Πετρούπολη.

Μετανιωμένη για την πράξη της, την οποία απέδωσε σε φόβο, εμφανίστηκε στην απολογία της η 19χρονη, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του μωρού της, στην περιοχή της Πετρούπολης.

 

«Δεν μπορώ να κοιτάξω κανέναν στα μάτια. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, αλλά ξέρω ότι τίποτα δεν μπορεί να φέρει το μωρό πίσω», ισχυρίστηκε η νεαρή κοπέλα απολογούμενη σήμερα ενώπιον δικαστών και ενόρκων του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, που θα κρίνουν την ίδια και τη μητέρα της, με την οποία μοιράζονται στο εδώλιο.

Η 19χρονη που ξέσπασε σε λυγμούς, ισχυρίστηκε ότι μόλις δύο μήνες πριν γεννήσει κατάλαβε ότι ήταν έγκυος, ενώ επιχείρησε να βγάλει από το κάδρο των ποινικών ευθυνών τη μητέρα της. Όπως είπε άλλωστε, ακόμη κι όταν κατάλαβε πως είναι έγκυος, δεν επισκέφτηκε έναν γυναικολόγο. «Δεν πήγα όμως στο γιατρό γιατί ντρεπόμουν. Φοβόμουν ότι θα με διώξουν από το σπίτι, δεν ήθελα να ντροπιάσω κανέναν από την οικογένεια μου."

Η παιδοκτόνος από την Πετρούπολη γέννησε μόνη στο μπάνιο
Η κατηγορούμενη για τη δολοφονία του μωρού της, περιέγραψε στο δικαστήριο την ημέρα του Φεβρουαρίου του 2018, όταν γέννησε μόνη της μέσα στο μπάνιο στο σπίτι της στην Πετρούπολη. Όπως υποστήριξε ακολούθησε τις συμβουλές που είχε δει στο διαδίκτυο...

«Έπεσα κάτω και έκανα ό,τι είχα δει στο διαδίκτυο. Η μητέρα μου χτύπαγε την πόρτα, αλλά δεν της άνοιγα. Δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Το κεφάλι μου πήγαινε να σπάσει. Όλα ήταν μαύρα... Μετά έκοψα τον λώρο και ακούμπησα το μωρό λίγο πιο εκεί...» περιέγραψε η κατηγορούμενη για τη δολοφονία του μωρού και εξήγησε πως έβαλε το νεογέννητο σε μια σακούλα και το έδωσε στη μητέρα της. «Έβαλα το μωρό μέσα, της έδωσα τη σακούλα και της είπα πέτα την» λέει. Το άψυχο κορμί του νεογέννητου βρέθηκε μέρες μετά στα σκουπίδια στην Πετρούπολη.

Δεν πείθει η παιδοκτόνος της Πετρούπολης για τον ρόλο της μητέρας της
Ωστόσο, ο εισαγγελέας δεν φάνηκε να πείστηκε για τον ρόλο της μητέρας της 19χρονης, η οποία επίσης κατηγορείται για ανθρωποκτονία, λέγοντας στην νεαρή: «είστε κατηγορούμενη και μπορείτε κάνετε ότι θέλετε...».

«Προσπαθώ μόνη μου, με βιβλία, να ξεχάσω ότι έγινε. Ήμουν η κόρη της Αλβανίδας που δεν ήξερε να μιλάει ελληνικά. Βγαίνω έξω και φοβάμαι...» είπε στη συνέχεια η κατηγορούμενη επιχειρώντας να δικαιολογήσει τις ενέργειες που την οδήγησαν στη δολοφονία του νεογέννητου μωρού της.

«Ντρεπόμουν να ζητήσω βοήθεια, ήμουν η χοντρή του σχολείου...» είπε στη συνέχεια για όσα συνέβησαν πριν την ημέρα της γέννας. «Θέλω να τελειώσω το σχολείο να βρω μια δουλειά έστω και καθαρίστρια και να κάνω μια καινούργια αρχή...» είπε η κοπέλα .

Η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας του νεογέννητου στην Πετρούπολη, για την οποία κατηγορούμενες είναι η μητέρα του και η γιαγιά του, συνεχίζεται. Τον Φεβρουάριο του 2018, η 19χρονη γέννησε το μωρό στην μπανιέρα και στη συνέχεια το έπνιξε και το πέταξε στα σκουπίδια.

Πηγή: iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel