Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>29 χρόνια φυλακή στον δικηγόρο της Λαμίας που βίαζε την εγγονή του

banner roots

29 χρόνια φυλακή στον δικηγόρο της Λαμίας που βίαζε την εγγονή του
12.04.2019 | 09:38

29 χρόνια φυλακή στον δικηγόρο της Λαμίας που βίαζε την εγγονή του

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Σε 29 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο Λαμιώτης δικηγόρος που ασελγούσε στην 7χρονη εγγονή του.

Τον περασμένο Ιούνιο είχε προκαλέσει σοκ η υπόθεση του 70χρονου Λαμιώτη δικηγόρου ο οποίος αποκαλύφθηκε ότι ασελγούσε συστηματικά στην 7χρονη εγγονή του με την οποία ζούσαν στο ίδιο σπίτι.

Ο Λαμιώτης δικηγόρος τον περασμένο Ιούνιο, κατά τη σύλληψή του δήλωνε αθώος κάτι που δεν αποδείχθηκε στο δικαστήριο το οποίο τον έκρινε ένοχο και τον έστειλε στη φυλακή.

Ο δικηγόρος από τη Λαμία επέμεινε σε όλη την διάρκεια της δίκης ότι είναι αθώος και τα τεκμήρια της ιατροδικαστή δεν είναι επαρκή.

Ομως για μια ακόμη φορά τακτικοί δικαστές και ένορκοι δεν πείστηκαν από τον πρώην δικηγόρο και αποφάνθηκαν περί της ενοχής του.

Το κουβάρι της υπόθεσης που σόκαρε όλη την Ελλάδα άρχισε να ξετυλίγεται στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, από την δασκάλα του κοριτσιού, της εγγονής του δικηγόρου της Λαμίας, η οποία παρουσίασε μια περίεργη συμπεριφορά. Το κοριτσάκι παραπονιόταν ότι πονούσε η δασκάλα την πλησίασε την έκανε να την εμπιστευτεί και στη συνέχεια της αποκάλυψε τα όσα τραγικά περνούσε στο σπίτι της. Αμέσως έγινε καταγγελία στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» και παρενέβη «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ακολούθως η εισαγγελία.

Η μητέρα της 7χρονης και κόρη του δικηγόρου της Λαμίας δήλωνε από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε η υπόθεση ότι δεν είχε καταλάβει το παραμικρό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του περασμένου καλοκαιριού ο 70χρονος δικηγόρος συνήθιζε να βάζει δυνατά εκκλησιαστικά μουσική και να κλειδώνει τις πόρτες των δωματίων ώστε ανενόχλητος να προχωρά στις φρικιαστικές πράξεις του σε βάρος της 7χρονης αδελφής του.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το