Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Γ. Καμίνης: Μήνυση κατά βουλευτή της Χρυσής Αυγής

banner roots

Γ. Καμίνης: Μήνυση κατά βουλευτή της Χρυσής Αυγής
08.05.2013 | 17:22

Γ. Καμίνης: Μήνυση κατά βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Κατατέθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, η μήνυση του δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη, κατά του βουλευτή της «Χρυσής Αυγής», κ. Γιώργου Γερμενή, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη επιχείρησε να γρονθοκοπήσει τον δήμαρχο Αθηναίων, εισβάλλοντας βίαια στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων.

Ο κ. Καμίνης ζητεί την ποινική δίωξη και την παραδειγματική τιμωρία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, για άδικες και αξιόποινες πράξεις εξύβρισης, έργω εξύβριση, απρόκλητη επίθεση, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και τυχόν άλλες άδικες και αξιόποινες πράξεις που θα διαπιστωθούν κατά την ανάκριση.

 

Ο δήμαρχος Αθηναίων, περιγράφοντας την εναντίον του απρόκλητη επίθεση, σημειώνει τον τραυματισμό ενός 12χρονου κοριτσιού, το οποίο εκείνη τη στιγμή παραλάμβανε το πασχαλινό δώρο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη μήνυση, ο δήμαρχος Αθηναίων, μεταξύ άλλων αναφέρει: «τα μέλη της φρουράς μου τον απομόνωσαν σε ένα παρακείμενο χώρο όπου στην προσπάθειά τους να τον ακινητοποιήσουν με σκοπό να τον οδηγήσουν εκτός του κτιρίου, ο μηνυόμενος έπιασε τη λαβή του όπλου που έφερε μαζί του αλλά τα μέλη της προσωπικής μου φρουράς τον απέτρεψαν από οποιαδήποτε άλλη κίνηση και τελικά τον οδήγησαν εκτός του κτιρίου. Κατά τη διάρκεια της απομάκρυνσής του, όπως μου ανέφεραν τα μέλη της προσωπικής μου φρουράς, τους έλεγε «είμαι βουλευτής, δεν μπορείτε να με συλλάβετε, θα σας κάνω μήνυση».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το