Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Η σορός του Λευτέρη Βογιατζή πηγαίνει στο θέατρό του – Μετά το Πάσχα η κηδεία

banner roots

Η σορός του Λευτέρη Βογιατζή πηγαίνει στο θέατρό του – Μετά το Πάσχα η κηδεία
03.05.2013 | 19:00

Η σορός του Λευτέρη Βογιατζή πηγαίνει στο θέατρό του – Μετά το Πάσχα η κηδεία

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Ηταν η τελευταία του επιθυμία: Μετά το θάνατό του το σώμα του να μεταφερθεί και να παραμείνει για λίγο μέσα στο θέατρο της οδού Κυκλάδων. Στη σκηνή μαγείο, στη σκηνή μήτρα της αυθεντικής, μεστής και εφηβικής μαζί δημιουργίας του. Και έτσι θα γίνει...

Λίγο πριν το τέλος, μέσα από το δωμάτιο του στο Υγεία όπου δοκιμαζόταν σκληρά από τη νέα επίθεση του καρκίνου, ο Λευτέρης Βογιατζής έβαζε τους δικούς του κώδικες, αισθητικής και φιλοσοφίας για τον ίδιο του το θάνατο. Οπως γράφουν τα Νέα ζήτησε αμέσως μετά τον θάνατό του η σορός του να μεταφερθεί στο θέατρό του και να παραμείνει εκεί για λίγο. Ζήτησε επίσης, μετά την κηδεία, ο τελικός αποχαιρετισμός του να γίνει στον ίδιο χώρο.

Οι συγγενείς του, οι φίλοι του που τον λάτρεψαν ετοιμάζουν ήδη τις διαδικασίες για την μεταφορά, ενώ η κηδεία του προγραμματίζεται για την Τετάρτη του Πάσχα. Η σορός του θα βρίσκεται στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων από τίς 12 το μεσημέρι της Τετάρτης του Πάσχα μέχρι τις τέσσερις το απόγευμα και στις 5 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα γίνει η κηδεία του, σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία.


Πηγή: iefimerida.gr
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το