Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Χρυσή Αυγή: Παιδικοί σταθμοί μόνο για Ελληνόπουλα

banner roots

Χρυσή Αυγή: Παιδικοί σταθμοί μόνο για Ελληνόπουλα
04.03.2013 | 02:00

Χρυσή Αυγή: Παιδικοί σταθμοί μόνο για Ελληνόπουλα

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Ελλάδα

 Μιλώντας σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Χερσόνησο Ηρακλείου οι βουλευτές Γιάννης Λαγός και Ηλίας Παναγιώταρος προανήγγειλαν την ίδρυση βρεφονηπιακών σταθμών μόνο για τα παιδιά των Ελλήνων «για να συνεχισθεί η Διάπλαση των Παίδων».

Έκτακτα αστυνομικά μέτρα έχουν ληφθεί στην περιοχή της Χερσονήσου Ηρακλείου όπου σε ξενοδοχείο της περιοχής πραγματοποιείται εκδήλωση της «Χρυσής Αυγής» με την παρουσία των βουλευτών Γιάννη Λαγού και Ηλία Παναγιώταρου, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια όπως πριν από λίγο διάστημα σε παρόμοια εκδήλωση στον ίδιο χώρο .

Οι δυο βουλευτές σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν, προανήγγειλαν την ίδρυση βρεφονηπιακών σταθμών μόνο για τα παιδιά των Ελλήνων «για να συνεχισθεί η Διάπλαση των Παίδων» όπως την χαρακτήρισαν παρά τις αντιδράσεις που έχουν διατυπωθεί.

Σύμφωνα με τους ίδιους, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί που θα ανοίξουν με ευθύνη της «Χρυσής Αυγής» θα δώσουν τη δυνατότητα σε ελληνικές οικογένειες , που δεν εξυπηρετούνται από τους δημόσιους παιδικούς σταθμούς, να έχουν εκεί τα παιδιά τους.

Ακόμη ανέφεραν ότι θα συνεχιστούν και τα μαθήματα ελληνικής ιστορίας για τα παιδιά προκειμένου, όπως είπαν, τα ελληνόπουλα να μάθουν την πραγματική ιστορία της χώρας.

Παράλληλα εξαπέλυσαν επίθεση στην Αριστερά υποστηρίζοντας ότι, «για 38 χρόνια τα μηνύματα που έφταναν στα παιδιά μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία ήταν με στόχο την παραχάραξη της ελληνικής ιστορίας» στοχοποιώντας για αυτό μερίδα εκπαιδευτικών.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξε τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο ξενοδοχείο που αποδείχθηκε στη συνέχεια, ότι επρόκειτο για φάρσα.

Έξω από το ξενοδοχείο
βρέθηκε μερίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν επεισόδια, ενώ το απόγευμα έχει προγραμματιστεί αντιρατσιστικό - αντιφασιστικό συλλαλητήριο στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στα Λιοντάρια του Ηρακλείου για την παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.


Πηγή:  skai.gr
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το