Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Εκλογές>>Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Εκλογές 2015

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου, με την οποία ευχαριστεί τους ψηφοφόρους της Λήμνου και του Αϊ-Στράτη, οι οποίοι με την ψήφο τους στήριξαν το κόμμα στις εκλογές της περασμένης Κυριακής.

Η επιστολή, συγκεκριμένα, αναφέρει:

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου ευχαριστεί όλους/ες εκείνους/ες που με την ψήφο τους δυνάμωσαν ακόμη περισσότερο την εκλογική επιρροή του κόμματος στη Λήμνο και στον Αϊ-Στράτη.

Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 20 Σεπτεμβρίου αποτελεί νίκη και του ελληνικού λαού. Με το εκλογικό αποτέλεσμα  ο ελληνικός λαός επιβράβευσε τη σκληρή διαπραγμάτευση στην Ευρώπη που δημιούργησε ρήγματα στη νεοφιλελεύθερη συναίνεση και  έδειξε ότι εκτίμησε τόσο τις προθέσεις όσο και το δείγμα γραφής της επτάμηνης διακυβέρνησης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου, όπως και το προηγούμενο χρονικό διάστημα, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα τοπικά προβλήματα, για την επίλυση των οποίων οι πολίτες του νησιού  μας εμπιστεύθηκαν.

Και τώρα, συνεχίζουμε ακόμη πιο αποφασισμένοι. Με σταθερότητα και προοπτική, με βάση τη βούληση του λαού και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, προχωράμε στην υλοποίηση του προεκλογικού προγράμματος 4ετίας.

Για προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και τομές.

Για να πετύχουμε την ανάκαμψη.

Για να ανοίξουμε το δρόμο στην ανάπτυξη.

Μοιραστείτε το

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47