Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Εκλογές>>Η Λημνιά Ελεονώρα Γεώργα υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ | Επίσημη Δήλωση

banner roots

Η Λημνιά Ελεονώρα Γεώργα υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ | Επίσημη Δήλωση
08.09.2015 | 17:27

Η Λημνιά Ελεονώρα Γεώργα υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ | Επίσημη Δήλωση

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Εκλογές 2015

Υποψήφια βουλευτής του νομού Λέσβου με τη Νέα Δημοκρατία «κατεβαίνει» στις εκλογές τις 20ης Σεπτεμβρίου η Λημνιά Ελεονώρα Γεώργα, συμβάλλοντας στην προσπάθεια του κόμματος να φέρει την «Ελλάδα Μπροστά».

Η ανακοίνωση της κ. Γεώργα για την υποψηφιότητα της αναφέρει:

«Η χώρα μας βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της.

Η απελθούσα κυβέρνηση την οδήγησε σε πολιτική αστάθεια, οικονομικό μαρασμό και κοινωνικό διχασμό. Οι θυσίες κ οι ελπίδες των Ελλήνων προδόθηκαν. Τα capital controls, αποτέλεσμα των ανεύθυνων επιλογών της απελθούσας κυβέρνησης εξήντλησαν τη συναλλακτική δυνατότητα του Έλληνα και τον έστησαν στις ουρές των ΑΤΜ επί ημέρες και ώρες.

Οι κάτοικοι του Αγίου Ευστρατίου αναγκάζονται να ταξιδεύουν συνέχεια για να εξασφαλίσουν μια σχετική ρευστότητα. Οι αγρότες βλέπουν το μέλλον τους αβέβαιο. Τα μεγάλα έργα σταμάτησαν. Τα νησιά μας δέχονται καθημερινά χιλιάδες μετανάστες πρόσφυγες με αντίστοιχα κοινωνικά και οικονομικά επακόλουθα μη διαχειρίσιμα.

Η Ελλάδα μας δεν μπορεί να ρισκάρει για δεύτερη φορά το ευρωπαϊκό της μέλλον. Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που με αλήθεια, συνέπεια, γνώση και εμπειρία μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της χώρας μας και να βάλει την Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης με σύγχρονες πολιτικές και πρόγραμμα.

Στην προσπάθεια αυτή αποφάσισα να δώσω παρών αποδεχόμενη την τιμητική πρόταση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας να είμαι υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Λέσβου (Λέσβο, Λήμνο, Άγιο Ευστράτιο)

ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΓΕΩΡΓΑ, Υποψήφια Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας για τη Λέσβο τη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο»

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400