Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Εκλογές>>Ομαλά ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία στα 54 τμήματα της Λήμνου | Μόνο πρόβλημα ο καιρός

banner roots

Ομαλά ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία στα 54 τμήματα της Λήμνου | Μόνο πρόβλημα ο καιρός
25.01.2015 | 10:50

Ομαλά ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία στα 54 τμήματα της Λήμνου | Μόνο πρόβλημα ο καιρός

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Εκλογές 2015

Ομαλά και χωρίς προβλήματα ξεκίνησε και συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία στη Λήμνο. Οι εφορευτικές επιτροπές καθώς και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι παρουσιάστηκαν στην ώρα τους και από τις 7 το πρωί, περιμένουν τους ψηφοφόρους να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, στα 54 εκλογικά τμήματα της Λήμνου.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου καθώς και του Δήμου του νησιού παρακολουθούν και ενημερώνονται για τη ροή της διαδικασίας, προκειμένου να παρέμβουν σε ενδεχόμενα προβλήματα, πράγμα που μέχρι τωρα δεν χρειάστηκε, πλην ελαχίστων περιπτώσων, οι οποίες κρίνονται ασήμαντες.

Το μόνο, πάντως, που έχει δημιουργήσει προβλήματα, έως τώρα, είναι ο καιρός. Η κατά διαστήματα δυνατή βροχή, σε συνδυασμό με τους αρκετά δυνατούς ανέμους, φαίνεται ότι δυσκόλέψε νωρίτερα τους πολύ πρωινούς ψηφοφόρους, οι οποίοι είθισται να ανήκουν στην κατηγορία ανθρώπων προχωρημένης ηλικίας.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες, από εκλογικά τμήματα της Μύρινας, η προσέλευση μέχρι πριν από λίγο θεωρούνταν περιορισμένη.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400