Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Εκλογές>>ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου εναντίον Λυμπέρη: «Ο λαός θα σας στείλει στο "πολιτικό" καλάθι των αχρήστων»

banner roots

ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου εναντίον Λυμπέρη: «Ο λαός θα σας στείλει στο "πολιτικό" καλάθι των αχρήστων»
23.01.2015 | 18:32

ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου εναντίον Λυμπέρη: «Ο λαός θα σας στείλει στο "πολιτικό" καλάθι των αχρήστων»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Εκλογές 2015

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου, με αφορμή την απαγόρευση διανομής προεκλογικού ενημερωτικού υλικού στο Νοσοκομείο, ύστερα από εντολή της Αναπληρώτριας Διοικήτριας, κας Ισμήνης Λυμπέρη.

Το δελτίο τύπου αναφέρει:

Τελευταία ημέρα του προεκλογικού αγώνα, και η ιταμότητα και η προκλητικότητα των στυλοβατών της κυβέρνησης ξεπέρασε κάθε όριο.

Σήμερα το πρωί, μετά την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στο νοσοκομείο Λήμνου και την διανομή προεκλογικού ενημερωτικού υλικού, τα φυλλάδια που είχαν διανεμηθεί στους δημόσιους χώρους αναμονής του νοσοκομείου για ενημέρωση των συμπολιτών μας, συλλέχθηκαν και πετάχτηκαν στα σκουπίδια, κατ’ εντολή της Αναπληρώτριας Διοικήτριας Ισμήνης Λυμπέρη!!

Όπως ενημερωθήκαμε, η συγκεκριμένη κυρία έχει δώσει εντολή να πετιέται στον κάλαθο των αχρήστων οποιοδήποτε προεκλογικό υλικό διανέμεται στο νοσοκομείο. Παράλληλα, κραδαίνοντας το Δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα (!) απείλησε εργαζόμενους ότι αν μάθει ότι υπήρξαν πολιτικές συζητήσεις στο νοσοκομείο θα τιμωρήσει όσους συμμετέχουν σε αυτές.

Φαίνεται ότι κάποιοι πήραν τοις μετρητοίς τις απειλές Βορίδη ότι “θα κάνουν τα πάντα για μην παραδώσουν τη χώρα στην Αριστερά”. Σε αυτήν την προεκλογική εκστρατεία, κάποιοι επέλεξαν το ρόλο του Μαυρογιαλούρου, τάζοντας από δρόμους μέχρι ΓΕΦύρια, και κάποιοι άλλοι το ρόλο του ξετσίπωτου μπιστικού του Γκρούεζα, προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους και να παρεμποδίσουν την ελεύθερη διακίνηση ιδεών.

Πολύ σύντομα, ο λαός με την ψήφο του, θα τους στείλει στον πολιτικό κάλαθο των αχρήστων, και θα μείνει μόνο η θλιβερή ανάμνηση τους και οι ποινικές ευθύνες των πράξεων τους.

Αλλά, όπως λέει ο ποιητής “Δε φταίνε αυτοί. Πάντοτε τόσοι ήταν!”

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400