Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Εκλογές>>ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου: «Ποιοι είναι οι ψεύτες και οι ανεύθυνοι κ. Αθανασίου;»

banner roots

ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου: «Ποιοι είναι οι ψεύτες και οι ανεύθυνοι κ. Αθανασίου;»
23.01.2015 | 12:29

ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου: «Ποιοι είναι οι ψεύτες και οι ανεύθυνοι κ. Αθανασίου;»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Εκλογές 2015

Συνεχίζεται η ανταπόδοση «πυρών» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου και Χαράλαμπου Αθανασίου, μετά το χθεσινό δελτίο τύπου του δεύτερου, που κατηγορεί τους πρώτους πως ψευδολογούν.

Σήμερα, ήρθε νέο δελτίο τύπου, από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου το οποίο αναφέρει:

«Με χθεσινό Δελτίο Τύπου, ο κος Αθανασίου κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου ότι ψεύδεται σχετικά με τον δρόμο προς την Ηφαιστία και αποκαλεί τα μέλη του «υπεύθυνους – ανεύθυνους».

1. Ρωτάμε τον κο Αθανασίου: το Δελτίο Τύπου της 15/1/2015 όπου ακριβώς γράφεται: «Ακόμη αναφέρθηκε (εννοεί ο κος Αθανασίου) στα έργα ανάπτυξης που έχουν υλοποιηθεί στο νησί της Λήμνου τα τελευταία 2,5 χρόνια της υπουργικής του θητείας, όπως η ασφαλτόστρωση του δρόμου προς την Ηφαιστία, η χρηματοδότηση για την πύλη εισόδου της Μύρινας κλπ ....» είναι ή δεν είναι δικό σας;

2. Ως γνώστης της ελληνικής γλώσσας και της γραμματικής γνωρίζετε καλά ότι «υλοποιώ» σημαίνει «ποιώ ύλη» δηλ. «μετατρέπω σε ύλη, πραγματοποιώ». «Έχουν υλοποιηθεί» σημαίνει απλούστατα «έχουν πραγματοποιηθεί». Κατά τον κ. Αθανασίου λοιπόν, η ασφαλτόστρωση του δρόμου της Ηφαιστίας «έχει υλοποιηθεί-έχει πραγματοποιηθεί».

3. Ο κος Αθανασίου προσπαθεί τώρα απεγνωσμένα να μπερδέψει την υλοποίηση με την χρηματοδότηση. Δυστυχώς για αυτόν, το ίδιο το Δελτίο Τύπου που έκδωσε τον εκθέτει. Όπως διαβάζουμε στο κείμενο, «η χρηματοδότηση για την πύλη εισόδου της Μύρινας» διαχωρίζεται στο κείμενο και ακολουθεί την αναφορά στον δρόμο για την Ηφαιστία.

4. Ποιος λοιπόν «ψεύδεται», κ. Αθανασίου; Ποιος είναι ο «υπεύθυνος – ανεύθυνος»; Εμείς ή εσείς;

5. Επί της ουσίας: Η προσπάθεια να εμφανιστούν αναπτυξιακά έργα-φαντάσματα και οι υποσχέσεις για ενίσχυση των υπηρεσιών μερικές μέρες πριν τις εκλογές (όπως το χθεσινό απερίγραπτο Δελτίο Τύπου με το οποίο ανακοινώνεται ότι η Λήμνος τρεις μέρες πριν τις εκλογές απέκτησε Εφορία με πλήρεις αρμοδιότητες) δεν μπορούν να κρύψουν την τραγική πραγματικότητα στην οποία έχει περιέλθει το νησί μας: Την πλήρη κατάρρευση της αγροτικής παραγωγής και της εμπορικής δραστηριότητας, την διάλυση του νοσοκομείου, την υποβάθμισης της παιδείας από τα νηπιαγωγεία μέχρι το Πανεπιστήμιο, την καταστροφική για την ζωή των κατοίκων και για την τοπική οικονομία συγκοινωνιακή απομόνωση. Για όλα αυτά, η ευθύνη έχει υπογραφές.

Τις υπογραφές της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αλλά και του κου Αθανασίου προσωπικά».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400