Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Βίντεο-σοκ: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε 5χρονη και την πέταξε σε τζαμαρία (video)

banner roots

Βίντεο-σοκ: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε 5χρονη και την πέταξε σε τζαμαρία (video)
31.01.2023 | 09:01

Βίντεο-σοκ: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε 5χρονη και την πέταξε σε τζαμαρία (video)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Ως εκ θαύματος σώθηκε ένα πεντάχρονο κορίτσι στη Βραζιλία, όταν ένας μεθυσμένος οδηγός την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και την πέταξε σε τζαμαρία σχολής οδηγών.

Το τρομακτικό ατύχημα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην πόλη Μπονίτο της πολιτείας Μάτο Γκρόσο της Βραζιλίας όταν ο μεθυσμένος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του. Στο βίντεο-σοκ, που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, το αυτοκίνητο διακρίνεται να κάνει τρελούς ελιγμούς προτού χτυπήσει έναν μοτοσικλετιστή και μια μοτοσικλέτα σταθμευμένη μπροστά από τη σχολή οδηγών. Το όχημα συνεχίζει την τρελή πορεία του και πέφτει πάνω σε γλάστρα, δίπλα σε πάγκο όπου κάθονταν το κοριτσάκι και ένας άνδρας. Κι ενώ ο τελευταίος πηδά για να σωθεί, το όχημα εκτινάσσει την πεντάχρονη μέσω της τζαμαρίας, που γίνεται θρύψαλα.

Παρά την τρομακτική πρόσκρουση, η μικρή καταφέρνει να σηκωθεί στα πόδια της και τρέχει προς τον άνδρα. Το απίστευτο είναι ότι η 5χρονη γλίτωσε με πολύ ελαφρά τραύματα από τα σπασμένα γυαλιά, ενώ ο μοτοσικλετιστής διακομίστηκε σε νοσοκομείο με μελανιές στο πόδι του.
 
Ο μεθυσμένος οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, που έδειξε ότι το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα του έφθανε τα 0,95 mg/l, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί. Οι Αρχές της πόλης αυτής της Βραζιλίας ανέφεραν ότι ο οδηγός είχε αποκοιμηθεί στο τιμόνι την ώρα του ατυχήματος.
 
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το