Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Ερσάν Σανέρ: Δείτε το ροζ βίντεο που «έκαψε» τον «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους

banner roots

Ερσάν Σανέρ: Δείτε το ροζ βίντεο που «έκαψε» τον «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους
20.10.2021 | 18:45

Ερσάν Σανέρ: Δείτε το ροζ βίντεο που «έκαψε» τον «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Ο Ερσάν Σανέρ υποχρεώθηκε σε παραίτηση από όλα του τα αξιώματα και αποχωρεί από την πολιτική - Το βίντεο που τον δείχνει σε βιντεοκλήση με νεαρή γυναίκα αρχικά μοιραζόταν μέσω μηνυμάτων, ώσπου έφτασε και στα χέρια του Τούρκου αρχιμαφιόζου Σεντάτ Πεκέρ πράγμα που σήμανε το τέλος του Σανέρ στην πολιτική

Το ροζ βίντεο που υποχρέωσε σε παραίτηση από όλα του τα αξιώματα, παράλληλα με έξοδο από την πολιτική των λεγόμενο πρωθυπουργό του ψευδοκράτους Ερσάν Σανέρ διέρρευσε στο διαδίκτυο και ήδη πολλοί λογαριασμοί το αναπαράγουν. Εμφανίζεται ο Σανέρ σε χώρο που μοιάζει με γραφείο, να κάνει βιντεοκλήση με νεαρή γυναίκα, στην οποία μοιάζει να δίνει «οδηγίες» και εκείνη να γδύνεται.

Δείτε το βίντεο:

Το βίντεο αρχικά δεν είχε κυκλοφορήσει ανοικτά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, λόγω του περιεχομένου του αλλά το είδαν πολλοί που το έλαβαν μέσω μηνυμάτων και πλέον αναπαράγεται ευρύτερα.

 

Στο βίντεο έκανε αναφορά στο Τουίτερ ο Τούρκος δημοσιογράφος Ερκ Ατζιαρέρ επικαλούμενος τον επιχειρηματία Χαλί Φαλγιαλί ο οποίος το είχε στην κατοχή του.

Το βίντεο  κατέληξε στον Τούρκο αρχιμαφιόζο, Σεντάτ Πέκερ, ο οποίος τους τελευταίου μήνες βρίσκεται σε πόλεμο με την κυβέρνηση Ερντογάν και ανθρώπους που τον στηρίζουν όπως ο Ερσάν Σανέρ. Από εκείνη τη στιγμή και μετά η παραίτηση και η έξοδος από την πολιτική για τον Σανέρ ήταν μονόδρομος. 

«Από αριθμό που αγοράστηκε από την ‘νότια’ Κύπρο, προήλθε το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες στα χέρια πολιτών και πολιτικών», δήλωσε Ερσάν Σανέρ.

 

Σε δηλώσεις του σήμερα ο Σανέρ, ανέφερε ότι είναι στόχος δολοφονίας της προσωπικότητας του, δέκα ημέρες αφότου άρχισε ο προεκλογικός αγώνας στα κατεχόμενα, σημειώνοντας πως επίθεση δεν δέχεται μόνο ο ίδιος, αλλά και η οικογένεια και τα μέλη του κόμματος του, το Κόμμα Εθνικής Ενότητας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Yeniduzen» ο Ερσάν Σανέρ, υποστηρίζει ότι το βίντεο το οποίο από χθες βράδυ κάνει τον γύρο του διαδικτύου στα κατεχόμενα , έτυχε επεξεργασίας και δημοσιοποιήθηκε από αριθμό που αγοράστηκε στις ελεύθερες περιοχές. Σημείωσε δε ότι δικηγόροι του έχουν αναλάβει την υπόθεση, ωστόσο εξέφρασε παράπονο, λέγοντας πως δεν περίμενε πως άτομο θα συμπεριφερόταν με τέτοιο τρόπο στον ίδιο, την οικογένεια και το κόμμα του. Είναι σαφές, είπε, ότι κάποιος θέλει να με αποτρέψει από το να υπηρετήσω την αγαπημένη μου χώρα, το κόμμα μου, χρησιμοποιώντας άσχημα μέσα και αθέμιτα, αντί πολιτικού αγώνα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το