Στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ο πρίγκιπας Χάρι θα προεδρεύσει της κλήρωσης των ομίλων που θα συμμετάσχουν στο παγκόσμιο κύπελλο ράγκμπι και το οποίο θα πραγματοποιηθεί το 2021 στην Αγγλία.
Στην επίσημη εκδήλωση ο δούκας του Σάσεξ θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με εκπροσώπους των ομάδων των 21 χωρών που θα λάβουν μέρος στους αγώνες καθώς και με παιδιά που συμμετέχουν σε σχολικές ομάδες ράγκμπι.
Πληροφορίες ανέφεραν ότι μετά τη σημερινή κλήρωση ο πρίγκιπας Χάρι θα αναχωρούσε για τον Καναδά για να συναντήσει την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα όμως με μια πηγή που επικαλείται το πρακτορείο Press Association - " ο Δούκας θα παραμείνει στη Βρετανία επειδή έχει να κάνει ορισμένες επίσημες συναντήσεις στις αρχές της επόμενης εβδομάδας".