Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Παγκόσμιο κύπελλο ράγκμπι: Ένα βήμα πριν από τη δόξα η εθνική Αγγλίας

banner roots

Παγκόσμιο κύπελλο  ράγκμπι: Ένα βήμα πριν από τη δόξα η εθνική Αγγλίας
27.10.2019 | 10:53

Παγκόσμιο κύπελλο ράγκμπι: Ένα βήμα πριν από τη δόξα η εθνική Αγγλίας

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Γράφει ο Βύρων Καρύδης

Η Αγγλία έκανε την έκπληξη στα ημιτελικά του παγκοσμίου κυπέλλου ράγκμπι, αποκλείοντας την παγκόσμια πρωταθλήτρια, Νέα Ζηλανδία.

Οι Άγγλοι επικράτησαν 19-7 και αυτή ήταν μόλις η 8η νίκη τους επί των All Blacks σε σύνολο 42 αναμετρήσεων και η πρώτη μετά από έξι συνεχείς ήττες.

Στα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων κυριαρχεί η θριαμβευτική των Άγγλων. Ιδιαίτερα προβάλλεται η εικόνα του εναγκαλισμού δύο σπουδαίων αθλητών του ράγκμπι - του Μπεν Γιάνγκς και Μανού Τουιλάτζι. .

H νίκη της Αγγλίας στα ημιτελικά του παγκοσμίου κυπέλλου ράγκμπι επί της Νέας Ζηλανδίας , σύμφωνα με τους Sunday Times , έγραψε μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του αγγλικού ράγκμπι.

Στο στάδιο της Γιοκοχάμα στην Ιαπωνία, η Αγγλία σκόραρε στην πρώτη φάση του αγώνα με try του Μανού Τουιλάτζι και από εκεί και πέρα με σκληρή άμυνα βραχυκύκλωσε τους παγκόσμιους πρωταθλητές.

Η Αγγλία κυριάρχησε στο ματς και επιστρέφει σε τελικό παγκοσμίου κυπέλλου μετά από 12 χρόνια και τη διοργάνωση της Γαλλίας όπου είχε ηττηθεί από τη Νότια Αφρική με 15-6.

”H αγγλική ομάδα βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη δόξα” , γράφει η Sunday Telegraph και με αυτή την εκτίμηση συμφωνεί και η Sun on Sunday.

“Η ομάδα του Έντι Τζόουνς θα πρέπει τώρα να πάει στις Βρυξέλλες για να διευθετήσει το Brexit” , διατείνεται με μεγάλη δόση αγγλικού χιούμορ η Mail on Sunday.

Η αγγλική ομάδα ράγκμπι θα διεκδικήσει το δεύτερο τρόπαιο στην ιστορία της, απέναντι στο νικητή του άλλου ημιτελικού ανάμεσα σε Νότια Αφρική και Ουαλία.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel