Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Εγκλημα στην Κύπρο: Δύο φορές ισόβια για το διπλό φονικό στον Στρόβολο

banner roots

Εγκλημα στην Κύπρο: Δύο φορές ισόβια για το διπλό φονικό στον Στρόβολο
02.08.2019 | 09:15

Εγκλημα στην Κύπρο: Δύο φορές ισόβια για το διπλό φονικό στον Στρόβολο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Σε δύο φορές ισόβια καταδικάστηκε από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, ο Λοΐζος Τζιωνής ο βασικός κατηγορούμενος για το διπλό φονικό στον Στρόβολο της Κύπρου που διαπράχθηκε στις 19 Απριλίου το 2018.

O κατηγορούμενος παραδέχθηκε ενοχή σε όλες τις κατηγορίες που του επιβλήθηκαν, ενώ σημειώνεται ότι ο δικηγόρος του αποσύρθηκε από την υπεράσπιση του, καθώς δεν γνώριζε τη συγκεκριμένη πρόθεση του πελάτη του.

Οπως γράφει η κυπριακή ιστοσελίδα Philenews.com, στην απόφαση του το Κακουργιοδικείο, σημείωσε ότι ο κατηγορούμενος αντιμετώπιζε οκτώ συνολικά κατηγορίες μεταξύ αυτών, δυο κατηγορίες που αφορούσαν φόνους εκ προμελέτης με θύματα το ζεύγος Χατζηγεωργίου.

Το προφίλ του δολοφόνου στο φονικό στον Στρόβολο
Την ίδια ώρα, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, μίλησε και για την προσωπική κατάσταση του κατηγορούμενου. Είπε πως είναι 33 ετών και πως ζούσε με τους παππούδες του. Ανέφερε ακόμη πως είναι λήπτης του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος (ΕΕΕ) και έχει έναν ανήλικο γιο 5 ετών του οποίου την κηδεμονία διεκδικεί η πρώην σύζυγος του. Μεταξύ άλλων αποκαλύφθηκε πως ήταν και χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Οπως αναφέρει το Philenews.com, η ποινή είναι δια βίου και χωρίς να μπορεί να ληφθεί υπόψη οποιοσδήποτε μετριαστικός παράγοντας, αφού το δικαστήριο έλαβε υπόψιν του ότι τα θύματα του Τζιωνής

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το