Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Τουρκική Sabah: Ο Νοστράδαμος προέβλεψε πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το 2019
Τουρκική Sabah: Ο Νοστράδαμος προέβλεψε πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το 2019
12.04.2019 | 09:43

Τουρκική Sabah: Ο Νοστράδαμος προέβλεψε πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το 2019

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Τις προφητείες του Νοστράδαμου επικαλείται η τουρκική εφημερίδα Sabah και κάνει λόγο για πόλεμο ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία το 2019.

Στην ηλεκτρονική έκδοση της τουρκικής εφημερίδας δημοσιεύθηκε άρθρο με τίτλο «Οι τρομακτικές προφητείες του Νοστράδαμου για το 2019» και μεταξύ άλλων προβλέψεων του του γνωστού Γάλλου γιατρού, φαρμακοποιού, αστρολόγου,τονίζει πως, σύμφωνα με τις προφητείες του μέσα στο 2019 θα ξεσπάσει πόλεμος Ελλάδας και Τουρκίας, ενώ θα συμβούν και θανατηφόροι σεισμοί.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα, η Sabah αναφέρει πως από την αποκωδικοποίηση των προφητειών του Νοστράδαμου, μια χώρα που δεν κατονομάζεται θα διασχίσει τις δύο θάλασσες (Μαύρη Θάλασσα και Αιγαίο) ενάντια Τουρκία και Ελλάδα και στη συνέχεια υποστηρίζει «μετά από αυτό οι στρατιώτες των δύο χωρών θα πολεμήσουν». Πρόκειται για τη δεύτερη προφητεία είναι το τρίτο κεφάλαιο του τρίτου βιβλίου του Γάλλου αστροφυσικού.

Επιπλέον στο άρθρο γίνεται αναφορά στους σεισμούς της Ινδονησίας, οι οποίοι προκάλεσαν τη διαμάχη ανάμεσα στους ειδικούς που ασχολούνται με τις προφητείες του Νοστράδαμου. Η μία πλευρά ισχυρίζεται πως οι σεισμοί αυτοί θα προκαλέσουν μεγάλο σεισμό στην Τουρκία, ενώ η άλλη πλευράυποστηρίζει πως αυτός ο σεισμός έχει γίνει ήδη.

Πηγή: iefimerida.gr

radio banner small

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018