Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Στείλτε ιερόδουλες μαζί με τους φαντάρους, προτείνει Αυστραλή στρατιωτικός

banner roots

Στείλτε ιερόδουλες μαζί με τους φαντάρους, προτείνει Αυστραλή στρατιωτικός
05.12.2017 | 07:06

Στείλτε ιερόδουλες μαζί με τους φαντάρους, προτείνει Αυστραλή στρατιωτικός

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Να συνοδεύουν την αυστραλιανή εμπροσθοφυλακή μια στρατιά από ιερόδουλες θέλει μια στρατιωτικός της μακρινής χώρας που «ερεύνησε» λέει τις αγχολυτικές επιδράσεις του πληρωμένου έρωτα και καλεί τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας να υιοθετήσουν την άσεμνη στρατηγική για την αποφόρτιση των κληρωτών.

Αυτό έλεγε μέχρι πρόσφατα μια από τις επίσημες ιστοσελίδες του στρατού της Αυστραλίας (Land Power Forum), αν και το post κατέβηκε λίαν συντόμως! Στο άρθρο της «Σεξ και Πόλεμος», η λοχαγός Sally Williamson έγραφε πως πρέπει να «ξεκινήσει ένας διάλογος» σχετικά με το να δοθεί «στα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων (τόσο των αρσενικών όσο και των θηλυκών) η ευκαιρία να κάνουν συναινετικό σεξ κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής τους σε πολεμικές επιχειρήσεις».

Και επιχειρηματολογεί πως «η βελτιωμένη οικειότητα και σεξουαλική επαφή μπορούν να βοηθήσουν τους βετεράνους πολέμου να διαχειριστούν το μετα-τραυματικό στρες».
Η λοχαγός παρατήρησε μάλιστα πως την ώρα που ο στρατός παρέχει λεπτομερείς οδηγίες για τα πάντα, η «σεξουαλική ικανοποίηση» δεν εμπίπτει στη λίστα. Και τι εννοεί με τον όρο «σεξουαλική ικανοποίηση»; Μα «μέσα όπως η χρήση σεξουαλικών βοηθημάτων, ο αυνανισμός, αλλά και η χρήση ιερόδουλων κατά τη διάρκεια της ξεκούρασης».

Τα Μέσα της χώρας έκαναν πάρτι όπως ήταν φυσικό με την πρόταση, αναγκάζοντας τον εκπρόσωπο Τύπου του στρατού να πει στην «Daily Telegraph» πως το άρθρο της Williamson «δεν προοριζόταν για το Land Power Forum και δεν αντικατοπτρίζει την πολιτική του Υπουργείου Αμύνης».

Όταν κατέβηκε τελικά το άρθρο από την ιστοσελίδα του στρατιωτικού επιτελείου, η Williamson έσπευσε να σχολιάσει πως οι επιτελείς της Αυστραλίας «παραήταν νευρικοί» για μια τέτοια κουβέντα...

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το