Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Πολιτισμός>>Ο Stephen Amell στις... πενήντα αποχρώσεις;

banner roots

Ο Stephen Amell στις... πενήντα αποχρώσεις;
24.03.2013 | 16:38

Ο Stephen Amell στις... πενήντα αποχρώσεις;

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Πολιτισμός

Ο Καναδός αστέρας της τηλεοπτικής σειράς "Arrow" άνοιξε τα χαρτιά του μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο Facebook. (Δείτε εδώ το βίντεο).


"Με ρωτάτε συνεχώς για τον ρόλο του Christian Grey. Αυτό το project έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Το γνωρίζω, διότι έχω κάνει ένα meeting για το συγκεκριμένο θέμα", είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Πάντως ο 31χρονος Amell δεν είναι ο μοναδικός που στοχεύει στο ρόλο. Τρεις από τους δημοφιλέστερους ηθοποιούς για τον ρόλο, ο Ian Somerhalder, ο Matt Bomer και ο Henry Cavill, έχουν επίσης εκφράσει- έστω και εμμέσως- το ενδιαφέρον τους για το ρόλο του "Κυρίαρχου" αυτού αρσενικού με τα γκρίζα μάτια...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην ταινία δεν πρόκειται να δούμε την Emma Watson στο ρόλο της Anastasia Steele. Η 22χρονη ηθοποιός δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της να περνά ούτε από κάστινγκ, πόσο μάλλον να αναλάβει το ρόλο της σέξι μαθήτριας που μεταμορφώνεται σε μοιραίο θηλυκό...

Παρ’ όλα αυτά, καμία απόφαση δεν θα ληφθεί αν δεν βρεθεί ο σκηνοθέτης που θα αναλάβει να φέρει στη μεγάλη οθόνη την ερωτική ιστορία της Ε. Λ. Τζέιμς.

 

 

Πηγή: nooz.gr

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το