Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Γιάννης Σπιλάνης: «Εκποίηση δημόσιων χώρων, αλλά σιγή ιχθύος από τους υποψήφιους»

banner roots

Γιάννης Σπιλάνης: «Εκποίηση δημόσιων χώρων, αλλά σιγή ιχθύος από τους υποψήφιους»
22.05.2014 | 14:03

Γιάννης Σπιλάνης: «Εκποίηση δημόσιων χώρων, αλλά σιγή ιχθύος από τους υποψήφιους»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η ανακοίνωση για την εκποίηση του χώρου των πάρκιγκ στο λιμάνι της Μυτιλήνης και τις παραλίες στη Λήμνο αποτελεί τη συνέχεια προηγούμενων ενεργειών που έχουν προηγηθεί και αφορύν εκποίησεις λιμανιών, αεροδρομίων κλπ  Ο συνδυασμός ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΖΩΗΣ με το ΑΙΓΑΙΟ έχει τοποθετηθεί προεκλογικά με σαφήνεια για τους κοινόχρηστους χώρους, τις παραλίες, τις υποδομές.

Οι συνδυασμοί που διεκδικούν Δήμους και Περιφέρεια στο 2ο γύρο τηρούν σιγή ιχθύος για όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τα νησιά μας. Δεν δεσμεύονται για τίποτα. Η μάλλον έχουν ήδη δεσμευτεί τα κόμματα και οι μηχανισμοί που τους στηρίζουν ή σε αυτά που ανήκαν χθες πριν γίνουν ανεξάρτητοι.

Οι αναπτυγμένες χώρες της ΕΕ στις οποίες θέλουμε να ανήκουμε προστατεύουν τον δημόσιο πλούτο, τους κοινούς πόρους προωθώντας ένα άλλο μοντέλο ανάπτυξης.. Εμείς αντίθετα ως χώρα ξεπουλάμε έχοντας αναγάγει σε θεό την οικοδομή, τις κατασκευές, το real estate. Ας μην αναρωτιόμαστε γιατί ο τουρισμός υποβαθμίζεται και η εξωστρέφεια της οικονομίας παραμένει ένα όνειρο.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το