Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Οι «Μερακλήδες» των Τσιμανδρίων επιστρέφουν!

the roots web banners 06

Οι «Μερακλήδες» των Τσιμανδρίων επιστρέφουν!
27.11.2024 | 18:20

Οι «Μερακλήδες» των Τσιμανδρίων επιστρέφουν!

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Το ιστορικό καφενείο και η φημισμένη ταβέρνα «Ο Μερακλής» στα Τσιμάνδρια, μετά από μια μικρή ανάπαυλα επιστρέφουν και σας καλούν να γίνετε μέρος μιας αυθεντικής εμπειρίας!

  • Το Καφενείο του Μερακλή ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου. Εδώ, η παράδοση παίρνει ζωή ξεκινώντας από το πρωί με ένα φλυτζάνι ελληνικό καφέ. Κι αν σας αρέσουν οι γεύσεις που είναι κάπως παλιακές, νοσταλγικές, εδώ είναι το στέκι σας!
  • Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, η ταβέρνα παίρνει τη σκυτάλη, με γεύσεις που μοσχομυρίζουν Λήμνο. Παραδοσιακά πιάτα, ντόπια υλικά και μια ατμόσφαιρα αυθεντικά παραδοσιακή.

Αν μας επισκεφτείτε για πρώτη φορά, θα γίνετε σίγουρα θαμώνες!

Κι αν ρίξετε μια ματιά στους τοίχους του «Μερακλή» θα δείτε να ξετυλίγεται η ιστορία του, μαζί με ένα κομμάτι από τη μουσική ιστορία της Λήμνου. 

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Καφενείο: 6979438854 / 22540 51511

Ταβέρνα: 6978743307 / 22540 51277

Θα ρθείτε για τις φημισμένες γεύσεις του «Μερακλή», θα μείνετε για όλα όσα θα συναντήσετε εδώ!  

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel