Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στα ΑΤΜ στο Μούδρο

the roots web banners 06

Λήμνος: Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στα ΑΤΜ στο Μούδρο
30.05.2024 | 10:46

Λήμνος: Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στα ΑΤΜ στο Μούδρο

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Συνεχή είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Μούδρου και των γειτονικών χωριών από την λειτουργία των ΑΤΜ,ι τα οποία πότε χαλάνε και πότε ξεμένουν από ρευστό.

Εδώ και μέρες την όξυνση του προβλήματος αντιμετωπίζει και πάλι ο Μούδρος, όπως μας ενημερώνουν κάτοικοι της περιοχής. 

Το περασμένο Σάββατο έξω από το μηχάνημα της ΕΘΝΙΚΗΣ είχε δημιουργηθεί ουρά εκνευρισμένων κατοίκων που περίμεναν να εξυπηρετηθούν καθώς το ΑΤΜ της τράπεζας έκανε…τα δικά του!

Ενώ το μηχάνημα έδειχνε ότι μετρούσε κανονικά για να βγάλει τα χρήματα στον εντολέα,στο τέλος τα κράταγε, αλλά η συναλλαγή στο e-banking φαινόταν ότι είχε εκτελεστεί και ότι η ανάληψη είχε γίνει κανονικά. 

Τη Δευτέρα, στο Μούδρο, λειτουργούσε ένα ATM, αυτό της Alpha, καθώς αυτό της Εθνικής εξακολουθούσε να έχει βλάβη και ταυτοχρόνως είχαν τελειώσει τα χρήματα και στο ΑΤΜ της EUROBANK. «Ο κόσμος είναι στα κάγκελα κυριολεκτικά. Δουλεύει μόνο το μηχάνημα της ALPHA και κάνουμε προσευχές να μην χαλάσει κι αυτό ή να μην ξεμείνει από χρήματα καθώς το ανεφοδιάζουν μόνο κάθε Τετάρτη», μας έλεγε εκείνη την μέρα κάτοικος της περιοχής.

Εχθές Τετάρτη, το ΑΤΜ ΤΗΣ EUROBANK λειτουργούσε, καθώς ο ανεφοδιασμός του γίνεται από την υπάλληλο των ΕΛΤΑ που εργάζεται στο Μούδρο δύο φορές την εβδομάδα Τρίτη και Παρασκευή.

Το μηχάνημα της Εθνικής μέχρι εχθές το βράδυ δεν είχε ακόμη αποκατασταθεί. 

Και ακόμη δεν έχει έρθει καλοκαίρι, όταν οι ανάγκες αυξάνονται κατακόρυφα…

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel