Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Εισιτήριο για τον παράδεισο» κόβουν οι σινεφίλ της Λήμνου

banner roots

«Εισιτήριο για τον παράδεισο» κόβουν οι σινεφίλ της Λήμνου
14.10.2022 | 04:11

«Εισιτήριο για τον παράδεισο» κόβουν οι σινεφίλ της Λήμνου

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Το «Εισιτήριο για τον παράδεισο», μια ρομαντική κομεντί για τις γλυκιές εκπλήξεις που φέρνουν οι δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή, με πρωταγωνιστές τους βραβευμένους με Όσκαρ Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς και σκηνοθέτη τον Ολ Πάρκερ (Mamma Mia! Here We Go Again), έρχεται στο «Μαρούλα» στις 14, 15 & 16 Οκτωβρίου.

Υπόθεση: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Τζούλια Ρόμπερτς, επανασυνδέονται στη μεγάλη οθόνη στο ρόλο δυο πρώην ερωτικών συντρόφων, οι οποίοι καταλήγουν ανέλπιστοι σύμμαχοι, καθώς αναλαμβάνουν από κοινού την αποστολή να βάλουν φρένο στα σχέδια της ερωτοχτυπημένης κόρης τους, η οποία ετοιμάζεται να διαπράξει το ίδιο λάθος που έκαναν κάποτε οι ίδιοι.

Παίζουν: Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς

Σκηνοθεσία: Ολ Πάρκερ

Σενάριο: Ολ Πάρκερ, Ντάνιελ Πίπσκι

Διάρκεια: 104’

Δείτε το trailer της ταινίας:

Για τα γυρίσματα, ο σκηνοθέτης δήλωσε: «Ο Κλούνεϊ και η Ρόμπερτς δεν έκαναν ποτέ περισσότερες από τρεις λήψεις, επειδή ήξεραν ότι η φρεσκάδα θα περνούσε μόνο από τις πρώτες αντιδράσεις. Ήταν ένα σεμινάριο στην κωμική υποκριτική».

«Η Τζούλια κι εγώ δεν ψάχναμε απαραίτητα για κάτι που θα κάναμε μαζί, αλλά, φυσικά, ήταν εύκολο να πούμε  «ναι» στην ευκαιρία να δουλέψουμε ξανά» λέει ο Κλούνεϊ. «Ο Ολ Πάρκερ έστειλε το σενάριο και στους δύο μας ταυτόχρονα και είπε ότι είχε γράψει τους ρόλους για εμάς. Αμέσως μόλις το διάβασα, τηλεφώνησα στη Τζούλια και της είπα: «Θα το κάνω αν το κάνεις κι εσύ», κι εκείνη είπε: «Λοιπόν, θα το κάνω αν το κάνεις κι εσύ». Και λίγο καιρό μετά από αυτό, ξεκινήσαμε για την Αυστραλία».

«Ο Τζορτζ κι εγώ είχαμε πάντα καλή χημεία ως φίλοι», λέει η Ρόμπερτς. «Επίσης, προσεγγίζουμε τη δουλειά μας με παρόμοιους τρόπους. Νομίζω ότι παίρνουμε επίσης πολλή χαρά από το να κάνουμε ο ένας τον άλλον να γελάει. Έτσι, κάθε μέρα ήταν σαν μια αναζήτηση για μένα να βρω πώς θα μπορούσα να κάνω τον Τζορτζ να γελάσει. Και οι δύο φροντίζουμε πάρα πολύ να δημιουργούμε ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι αισθάνονται δημιουργικοί και ευτυχισμένοι στη δουλειά τους. Αυτό αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό όλων μας».

Ο Κλούνεϊ προσθέτει: «Έχουμε παρόμοια αίσθηση του χιούμορ και απλά καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον, οπότε ήταν πάντα κάπως έτσι για εμάς. Είχα να κάνω ρομαντική κωμωδία από το One Fine Day, οπότε, όταν πήρα αυτό το σενάριο, μου φάνηκε σαν μια τέλεια ευκαιρία».

Όσο για τους ήρωες της ιστορίας, ο Κλούνεϊ αναφέρει: «Όταν ο Ντέιβιντ και η Τζόρτζια συνεργάζονται στο Μπαλί με κοινό στόχο να σταματήσουν την κόρη τους, ο Ντέιβιντ αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι ίσως δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του κι ας το προσποιείται. Ο Ντέιβιντ έχει αυτοπεποίθηση για τα περισσότερα πράγματα στη ζωή του, αλλά το μόνο πράγμα για το οποίο δεν έχει αυτοπεποίθηση είναι το πού βρίσκεται με τη ΤζόρτζιαΌλα τα χρόνια, από τότε που χώρισε, η φλόγα βρίσκεται ακόμα εκεί, αλλά είναι πεπεισμένος ότι εκείνη έχει προχωρήσει και ότι πρέπει να συμφιλιωθεί με αυτό. Μάλιστα εκείνη έχει και νέο φίλο και μια νέα ζωή δίχως εκείνον και δεν θέλει να ρισκάρει με τον πόνο της απόρριψης ή να κάνει τα πράγματα πιο περίπλοκα από ό,τι είναι ήδη, και κυρίως δεν θέλει να θέσει σε κίνδυνο τη σχέση του με την κόρη του».

Επειδή η ιστορία διαδραματίζεται στο Μπαλί, οι δημιουργοί επένδυσαν σε εκτεταμένη έρευνα και σχεδιασμό για να διασφαλίσουν ότι η εμφάνιση και η αίσθηση της ταινίας ήταν σωστή και ότι αποτύπωνε και σεβόταν τον λαό και τον πολιτισμό του Μπαλί. «Ήταν εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να πετύχουμε όχι μόνο τους ντόπιους χαρακτήρες απολύτως σωστά, αλλά και την τοπική κουλτούρα και τις τελετουργίες απολύτως σωστά», λέει ο παραγωγός Τιμ Μπίβαν. «Είχαμε πολιτιστικούς συμβούλους σε επίπεδο σεναρίου για να βεβαιωθούμε ότι ήμασταν όσο πιο ακριβείς μπορούσαμε, ειδικά ως προς τα γαμήλια έθιμα".

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel