Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δίδαξε κι εσύ στο ΙΕΚ Λήμνου | Τα προσόντα

banner roots

Δίδαξε κι εσύ στο ΙΕΚ Λήμνου | Τα προσόντα
02.10.2022 | 10:43

Δίδαξε κι εσύ στο ΙΕΚ Λήμνου | Τα προσόντα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας απευθύνει στα ενταγμένα μέλη του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των Δημοσίων Ι.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ. Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για δήλωση μαθημάτων ανά Δ.ΙΕΚ και Ειδικότητα για ανάθεση διδακτικού έργου με ωριαία αντιμισθία και η οποία θα αφορά σε μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου κατάρτισης 2022Β.

Η δήλωση των μαθημάτων θα υποβληθεί ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης
mitrooiek.minedu.gov.gr ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες δήλωσης μαθημάτων, ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ, από την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 17:00 έως την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 20:00.
 
Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση Κ1/104717/10‐08‐2020 (ΦΕΚ Β΄3393/2020) «Κανονισμός Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των Ι.Ε.Κ.» η δήλωση-αίτηση ανάθεσης μαθημάτων γίνεται:
‐ για πέντε (5) κατ’ ανώτατο όριο Δ.Ι.Ε.Κ. μίας (1) μόνο περιφέρειας
‐ για τέσσερις (4) κατ’ ανώτατο όριο ειδικότητες ‐ τμήματα κάθε Δ.Ι.Ε.Κ.
‐ μέχρι τρία (3) μαθήματα ανά ειδικό
τητα ‐ τμήμα .
 
Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων, είναι ήδη αναρτημένο στην ιστοσελίδα και στον πίνακα ανακοινώσεων του ΙΕΚ.
Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά, στην ιστοσελίδα του ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ, τον Οδηγό Σπουδών της Ειδικότητας που σας ενδιαφέρει.
«Ανώτατο όριο διδακτικών ωρών ανά εκπαιδευτή Δ.Ι.Ε.Κ. αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ορίζονται οι (16) διδακτικές ώρες εβδομαδιαίως εκτός των παρακάτω περιπτώσεων: α) (10) διδακτικές ώρες για τους ελεύθερους επαγγελματίες, β) (8 ) διδακτικές ώρες, όταν ο εκπαιδευτής έχει την δημοσιοϋπαλληλική ιδιότητα ή έχει πλήρη απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα ή είναι συνταξιούχος», σύμφωνα με το άρθρο 26, ΦΕΚ 5837/2021 του Νέου Κανονισμού ΙΕΚ, ο οποίος ισχύει από το εξάμηνο 2022 Α.
 
Η εκ των υστέρων παραίτηση, μετά δηλαδή την αποδοχή της ανάθεσης, επιφέρει παύση του εκπαιδευτή από μέλος του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης για το τρέχον και το αμέσως επόμενο εξάμηνο κατάρτισης.
 
Τα καθήκοντα των εκπαιδευτών περιγράφονται στον νέο Κανονισμό Λειτουργίας των ΙΕΚ που είναι αναρτημένος στις σελίδες του ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε:
- Να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του ΙΕΚ στο τηλέφωνο 2254025340 (ώρες εξυπηρέτησης κοινού 13:00 - 16:00)
ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
- Nα επισκέπτεστε την ιστοσελίδα και τη σελίδα του ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ στο facebook http://www.facebook.com/ieklimnou
Στους παρακάτω πίνακες θα ενημερωθείτε για τις 6 ειδικότητες, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου 2022Β του Δ.ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ, καθώς και για τα προσόντα εκπαιδευτών που απαιτούνται ανά μάθημα.
 
Με εκτίμηση,
Η Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Λήμνου
Λυγδά Ιουλία
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το