Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. αναφέρει ότι η η διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί από τις 08:00 έως τις 11:00 στην Μύρινα, περιοχή «Αμυγδαλιές» από οικία κ. Λιμάνη προς οικία κ. Αφιώνη και προς ενοικιαζόμενα κ. Ματσικά.
Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.
Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.