Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΛΗΜΝΟΣ: ‘’Πάτησε’’ κορυφή ο Κεραυνός

the roots web banners 06

ΛΗΜΝΟΣ: ‘’Πάτησε’’ κορυφή ο Κεραυνός
01.12.2021 | 18:41

ΛΗΜΝΟΣ: ‘’Πάτησε’’ κορυφή ο Κεραυνός

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Κεραυνός νίκησε 2-0 την Ηφαιστία και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος και την αναβολή στο ντέρμπι του Ηρακλή με τον Κάσπακα, που δεν διεξήχθη λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Ατσικής.

Ο Κεραυνός παρατάχθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ηφαιστία με νέο προπονητή τον Σούλη Μπακίτα και χρειάστηκε να φορτσάρει στο δεύτερο ημίχρονο για να φύγει με το διπλό. Στο πρώτο μέρος η Ηφαιστία έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Αγίου Δημητρίου, έχοντας δύο πολύ καλές στιγμές για να προηγηθεί. Ωστόσο στην επανάληψη ο Κεραυνός, άρχισε να γίνεται πιο επικίνδυνος πλησιάζοντας πολλές φορές την περιοχή της Ηφαιστίας. Στο 72ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Γκαλιούρη και κλείδωσαν το τρίποντο στο 84΄ με ωραίο πλασέ του Τσιάρη. 18 βαθμούς για τον Κεραυνό μετά από 7 αγωνιστικές και πρώτη θέση στην βαθμολογία.

Στα άλλα δύο παιχνίδια της αγωνιστικής το θέαμα ήταν φτωχό. Οι Αργοναύτες έκαμψαν την αντίσταση του ανταγωνιστικού Φιλοκτήτη με 1-0 χάρη σε ένα τέρμα που σημείωσε ο Παράσχος προς το τέλος του αγώνα. Έτσι οι Αργοναύτες συνεχίζουν την καλή τους πορεία στο πρωτάθλημα, όντας στην τρίτη θέση, ενώ στον Φιλοκτήτη μένει πικρία για το αποτέλεσμα καθώς έφθασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του ενός βαθμού.

Τέλος, στο γκολ κρίθηκε και το παιχνίδι της ΑΕ Λήμνου με τον Άρη, όπου η ομάδα του Μούδρου, απέδρασε με το διπλό επικρατώντας 0-1. Και εδώ το παιχνίδι ήταν αρκετά κλειστό, χωρίς πολλές ευκαιρίες. Ο Άρης κατάφερε σε μία από τις λίγες φάσεις να βρει το γκολ της νίκης με τον Καρανδρέα.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

  • Ηφαιστία – Κεραυνός 0-2
  • Αργοναύτες – Φιλοκτήτης 1-0
  • ΑΕ Λήμνου – Άρης 0-1
  • Ηρακλής – Κάσπακας (αναβλήθηκε)

Βαθμολογία

  1. Κεραυνός  18  24-5
  2. Κάσπακας  16  23-3
  3. Αργοναύτες  14  11-8
  4. Ηρακλής  12  24-7
  5. Άρης  7  6-14
  6. Ηφαιστία  4  2-12
  7. Φιλοκτήτης  4  3-22
  8. ΑΕ Λήμνου  3  1-23

Πηγή: nealesvou.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το