Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Γενικό Λύκειο Μούδρου τίμησε την Επέτειο του Πολυτεχνείου
Το Γενικό Λύκειο Μούδρου τίμησε την Επέτειο του Πολυτεχνείου
18.11.2021 | 09:12

Το Γενικό Λύκειο Μούδρου τίμησε την Επέτειο του Πολυτεχνείου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το Γενικό Λύκειο Μούδρου τίμησε την Επέτειο του Πολυτεχνείου με διπλό τρόπο: Κατά την πρωινή πρώτη μας διαδικτυακή συνάντηση με το αδελφοποιημένο σχολείο Albert Park College της Μελβούρνης αναφερθήκαμε στη σημασία της Ημέρας και παρουσιάσαμε ένα μικρό αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη.

Παρευρέθηκαν στη συνάντηση η κ. Χριστίνα Δεσποτέρη, αντιπρόεδρος του Lemnos Gallipoli Commemorative Committee, η εκπαιδευτικός κ. Zoe Alexiades με τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου, ο διευθυντής του σχολείου μας, κ. Στυλιανός Καραγιάννης, με τις εκπαιδευτικούς κ. Μελίνα Γραμματικοπούλου και κ. Θεοδώρα Λυμπέρη, με τους μαθητές και τις μαθήτριες. Την συνάντηση συνόδευσαν μουσικά οι μαθητές και μαθήτριες μας, στις κιθάρες ο Χάρης Αγιοστρατίτης και η Ανδριάνα Κωνστάντιου.

Στο δεύτερο μέρος, η σχολική γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών μας διοργανώθηκε από τον εκπαιδευτικό του σχολείου μας, κ. Ιωάννη Αδαμόπουλο, σε συνεργασία με την εκπαιδευτικό μας κ. Μαρία Λούκου. Στις κιθάρες ο Χάρης Αγιοστρατίτης και η Ανδριάνα Κωνστάντιου. Αφηγήτριες οι μαθήτριες Αλεξάνδρα Ανίτσου και Ευαγγελία Δεληγεώργη. Τη χορωδία αποτελούσαν οι: Μάριος Φίκαρης, Χριστίνα Παππά, Νικολέττα Δήμου, Παυλίνα Άντον και Βιβή Σουσαλή.

Φωτογραφικό υλικό από την κ. Χριστίνα Δεσποτέρη και από το αρχείο του σχολείου

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018