Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δ. Λήμνου: Ξεκινούν αύριο τα rapid test | Το πρόγραμμα

banner roots

Δ. Λήμνου: Ξεκινούν αύριο τα rapid test | Το πρόγραμμα
21.11.2020 | 17:44

Δ. Λήμνου: Ξεκινούν αύριο τα rapid test | Το πρόγραμμα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Δήμος Λήμνου ενημερώνει πως, στο πλαίσιο πρόληψης της διασποράς του κορωνοϊού στο νησί της Λήμνου, αύριο, Κυριακή 22 Νοεμβρίου ξεκινούν τα τεστ ταχείας ανίχνευσης COVID-19 (rapid test).

Αρχικά στις Κοινότητες Φυσίνης, Αγίας Σοφίας, Καμινίων, Ρουσοπουλίου και Ρωμανού από τον Ιατρικό Σύλλογο Λήμνου, σε συνεργασία με το προσωπικό του «Βοήθεια στο Σπίτι» και του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, καθώς και τους Προέδρους των Κοινοτήτων. Τα τεστ θα γίνουν από τις 10:00 έως τις 13:00 στους χώρους των κοινοτήτων, ενώ στα Καμίνια η διαδικασία θα γίνει στο ΚΗΦΗ.

Επίσης, τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχα τεστ στον Μούδρο, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου, από τις 11:00 έως τις 14:30, από την Κινητή Ομάδα Υγείας, με τη συνδρομή του Δήμου.

«Καλούμε τους πολίτες να προσέλθουν στους προαναφερόμενους χώρους και να πραγματοποιήσουν το δωρεάν ανώδυνο τεστ ταχείας ανίχνευσης, συμβάλλοντας στον περιορισμό της διασποράς και την προστασία των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων στην κρίσιμη αυτή περίοδο για την εξέλιξη της πανδημίας», καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel