Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Φωτογραφική Ομάδα Λήμνου: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο φωτογραφίας τοπίου (photos)

banner roots

Φωτογραφική Ομάδα Λήμνου: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο φωτογραφίας τοπίου (photos)
09.09.2020 | 21:17

Φωτογραφική Ομάδα Λήμνου: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο φωτογραφίας τοπίου (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Με τη συμμετοχή μελών και φίλων της Φωτογραφικής Ομάδας Λήμνου (ΦΟΛ), ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο φωτογραφίας τοπίου για προχωρημένους, που οργάνωσε η ΦΟΛ το τριήμερο 4, 5 και 6 Σεπτεμβρίου.

Οι εισηγητές, Γιώργος Σουμελίδης και Γιώργος και Στέλιος Αυγερινός, ανέπτυξαν προχωρημένες τεχνικές ημερήσιας και νυκτερινής φωτογραφίας τοπίου και επεξεργασίας εικόνας.

Aithousa1

Aithousa2

Aithousa3

Πρακτικές ασκήσεις πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα σημεία της Λήμνου με την επίβλεψη των εκπαιδευτών και την ενθουσιώδη συμμετοχή των ασκουμένων.

Braxia1

Braxia2

Braxia3

Η Φωτογραφική Ομάδα Λήμνου ευχαριστεί δημόσια την Ναυτιλιακή Εταιρεία SEAJETS και το Πρακτορείο Λήμνου «Πραβλής» για την χορηγία τους, τον Πρόεδρο και το προσωπικό του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την παραχώρηση της αίθουσας «Γκαλιούρη» και την οικογένεια Ποριάζη για την ευγένεια, με την οποία μας δέχθηκε στο χώρο της χωρίς προειδοποίηση.

Nyxta1

Nyxta2

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel